Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pikantné odhalenie fešnej modelky: Zafúkal vietor a všetci videli jej holú...

Xenia Tchoumi Zobraziť galériu (13)
Xenia Tchoumi (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - ...riťku! Počas uplynulého týždňa sa konali dve slávnostné premiéry filmu Suicide Squad. Londýnskeho premietania sa zúčastnila aj modelka Xenia Tchoumi (29). Tá pózovala fotografom v na prvý pohľad obyčajnom outfite. Keď však zafúkal vietor, prekvapení boli viacerí. Pozrite, prečo!

Nehoda, či zámer?! Býva zvykom, že keď je uvádzaná do kín nejaká filmová novinka, premiéry sa zúčastnia nielen tvorcovia a hlavní aktéri, ale aj iné hviezdy šoubiznisu. Tie tiež ochotne pózujú prítomným fotografom. A na slávnostnom koberci býva málokedy nuda. 

Tento týždeň narobila slušný rozruch modelka ruského pôvodu Xenia Tchoumi, ktorá sa prišla pozrieť na film Jednotka samovrahov. A pri tej príležitosti vytiahla zo šatníka hriešne vražedný outfit - čierne šaty s vysokým rozparkom na boku. Rafinovaný detail sa postaral o to, že keď zafúkal vietor, mohol každý vidieť jej holý zadoček.   

Kým mnohé ženy, by sa usilovali ho schovať, Xenia pózovala ďalej, akoby sa nič nestalo. Žeby sa v nej ozvala profesionálka? Alebo chcela len mať istotu, že si ho stihnú cvaknúť všetci fotografi?

Xenia Tchoumi ukázala prítomným fotografom viac, než čakali.
Zobraziť galériu (13)
Xenia Tchoumi ukázala prítomným fotografom viac, než čakali.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Suicide SquadXenia TchoumiJednotka samovrahov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu