Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Promi cica otŕčala nové silikóny v telke: Koledovala si o trapas!

Katie Price riskovala pikantné odhalenie. Zobraziť galériu (9)
Katie Price riskovala pikantné odhalenie.

LONDÝN - Stačili milimetre! Katie Price (38) je päťnásobnou matkou, no verejnosť ju bude asi vždy vnímať skôr ako sexbombu. Všestranná hviezdička si totiž vybudovala kariéru na neprirodzene veľkých prsiach. Tie si dala nedávno upraviť už po ôsmykrát. Výsledkom sa tento týždeň pochválila aj pred kamerami šou Loose Women, kde takmer ukázala viac, než mala v pláne.

Nad správaním Katie Price síce mnohí nechápavo krútia hlavou, no treba uznať, že ako päťnásobná mamička nemá vôbec zlú postavu. Veľkosť jej vnád je však dosť diskutabilná a nemusia sa páčiť každému. Prirodzenosť, po ktorej blondínka zatúžila v roku 2014, jej dlho nevydržala. Už pár dní má na hrudi znovu poriadne melóny.   


Nové prsia hviezdnej matky: 8-my zákrok, TOTO je výsledok!


Katie ich hrdo pretŕčala aj v utorok večer v talk šou Loose Women. Pred kamerami sa ukázala v pomerne gýčových plavkách ktoré doplnila priesvitnou sukňou krikľavozelenej farby. A jej nové XXL vnady boli priam neprehliadnuteľné.  

Diváci spozorneli najmä vo chvíli, keď sa blondínka všelijako vykrucovala a hrozilo, že jej vykuknú bradavky. Napokon, nájsť plavky na takéto krivky nie je jednoduché. Poznamenala to aj samotná Katie, ktorá sa najradšej slní v Evinom rúchu. „Nechodievam na pláž. Mám vilu, tak okolo nej pobehujem nahá,” prezradila prominentná mamička. Nuž, susedia musia byť určite nadšení.   

Katie Price ukazovala divákom, že nemá celulitídu. Popri tom hrozilo, že sexi plavky odhalia aj jej bradavky.
Zobraziť galériu (9)
Katie Price ukazovala divákom, že nemá celulitídu. Popri tom hrozilo, že sexi plavky odhalia aj jej bradavky.

 

Viac o téme: Katie PriceLoose Women
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu