Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dojemné gesto najlepšie platenej speváčky sveta: Pozrite, čo urobila!

Taylor Swift Zobraziť galériu (6)
Taylor Swift (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Americká speváčka Taylor Swift prekvapila detských pacientov v jednej z austrálskych nemocníc. V utorok navštívila Lady Cilento Children's Hospital v Brisbane, kde sa s malými pacientmi aj odfotila. Na návštevu 26-ročnej interpretky reagovali zástupcovia nemocnice, ktorí jej prostredníctvom sociálnej siete Facebook poďakovali.

“Taylor Swift, ďakujeme, že si sa dnes poobede zastavila v Lady Cilento Children's Hospital a dala si našim pacientom a ich rodinám prekvapenie, na ktoré nikdy nezabudnú,” napísali. Okrem toho tiež zverejnili viacero snímok, na ktorých hudobníčka pózovala s deťmi. Speváčka v Austrálii sprevádza svojho priateľa Toma Hiddlestona. Ten tam momentálne nakrúca akčný film Thor: Ragnarok. Novinka má slovenskú distribučnú premiéru naplánovanú na 2. novembra 2017. 

Taylor Alison Swift vydala debutový, eponymný album v roku 2006. Nadviazala naň štúdiovkami Fearless (2008), Speak Now (2010), Red (2012) a 1989 (2014). So všetkými nahrávkami, s výnimkou prvej, sa jej podarilo dobyť americký albumový rebríček Billboard 200. Na konte má napríklad desať cien Grammy, 23 Billboard Music Awards či 19 American Music Awards vrátane Dick Clark Award for Excellence. V roku 2009 sa objavila v seriáli Kriminálka Las Vegas (2000 - 2015). Zahrala si aj vo filmoch Valentín (2010) a Darca (2014). 

Viac o téme: Návšteva NemocnicaTaylor Swift
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu