Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Deppova krásna dcéra desí vzhľadom: Je z nej kosť a koža!

Johny Depp by mal svojej krásnej dcére Lily-Rose dohovoriť. Zobraziť galériu (7)
Johny Depp by mal svojej krásnej dcére Lily-Rose dohovoriť. (Zdroj: SITA a instagram)

LOS ANGELES - Pár kíl navyše by jej prospelo! Dcéra Johnnyho Deppa (53) a Vanessy Paradis (43) bola vždy chudučká a útla. Na najnovších záberoch však Lily-Rose (17) nevyzerá vôbec zdravo. Prominentnú dcérenku nafotili paparazzi v uliciach, kde desila kostnaným hrudníkom, chudučkými rukami a nohami sťa paličky.

Zamračená a hrozivo vychudutá! Lily-Rose Depp je ako dieťa prominentov na záujem médií i paparazzov zvyknutá. Ich pozornosti neušla ani v týchto dňoch, keď oblečená v obyčajnom tielku a teplákoch vybehla na kávu. Pohľad na ňu však príliš nepotešil. 

Oblečenie na plavovláske viselo a vyzerá to tak, že Lily-Rose je stále viac a viac chudšia. Či za úbytkom hmotnosti je niektorá z porúch príjmu potravy, alebo rodinné problémy súvisiace s rozvodom jej otca, nevedno. 

Johnnyho totiž ešte stále manželka Amber obvinila z domáceho násilia. Lily-Rose sa postavila na jeho stranu, keď na instagrame zverejnila momentku z detstva. „Môj otec je tá najúžasnejšia a najmilovanejšia osoba, akú poznám. Pre mňa a môjho brata bol a je skvelým otcom. A každý, kto ho pozná, vám povie to isté,” pripísala k záberu plavovláska. Tá má podobne, ako jej rodičia, blízko k filmu a hudbe.  


Je Johnny Depp váš miláčik? Skutočný dôvod rozvodu vás šokuje! - FOTO


Lily-Rose Depp je až hrozivo vychudnutá.
Zobraziť galériu (7)
Lily-Rose Depp je až hrozivo vychudnutá.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Johnny DeppVanessa ParadisLily-Rose Depp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu