Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Známy český spevák sa nevie správať: Ohrozoval novinárov!

Skupina Lucie v Karlových Varoch predstavuje svoj film Zobraziť galériu (4)
Skupina Lucie v Karlových Varoch predstavuje svoj film

KARLOVY VARY - Škandál! Česká smotánka momentálne žije filmovým festivalom. Nechýba na ňom ani skupina Lucie, ktorá tam predstavuje svoj film. Napriek tomu, že každá snímka potrebuje reklamu, Robert Kodym dal najavo averziu voči novinárom svojským spôsobom. Hodil do nich fľašu piva.

Skupina Lucie má najnovšie okrem hudobných albumov na konte aj celovečerný film. V ňom sa fanúšikovia dozvedia, ako to chodí v zákulisí, ako vznikajú hity, aké sú vzťahy medzi členmi a podobne. Kapela svoju snímku odprezentovala aj na prestížnom festivale v Karlových Varoch. 

Novinári boli pozvaní na tlačovú konferenciu, na ktorej nakoniec niektorým išlo takmer o život. Kým líder skupiny David Koller pokojne popíjal pivo z pohára, jeho kolega Robert Kodym vzal rovno fľašu... a hodil ju medzi zástupcov médií. Jeden z novinárov sa len tak-tak vyhol zraneniu. „To je proste Roberto, no,” okomentoval to podľa Blesku jeho kolega Michal Dvořák.

Pri príchode na festival pritom búrlivák pokojne pózoval fotografom nielen v rámci Lucie, ale aj s manželkou a  dcérou. Ktovie, čo mu potom zrazu vadilo... Údajne nebol príliš triezvy. 

Viac o téme: Robert Kodym
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu