Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezdna herečka ukázala synov: Chlapi riešili len bradavky!

Sharon Stone sa na facebooku pochválila svojími ratolesťami. Rozruch však narobila vlastným telom. Zobraziť galériu (7)
Sharon Stone sa na facebooku pochválila svojími ratolesťami. Rozruch však narobila vlastným telom. (Zdroj: Facebook)

LOS ANGELES - Základný inštinkt aj po rokoch! Hoci Sharon Stone (58) má už vek hodný statusu babička, ešte vždy sa o nej hovorí viac ako o niekdajšom sexidole. Herečkin najstarší syn oslávil nedávno 16. narodeniny, takže blondínka sa zrejme tak skoro vnúčatkami nepochváli. A kým sa tak stane, bude sa so svetom deliť o svoj sexepíl, ktorého má stále na rozdávanie.

Uzimená či príliš nadšená?! Sharon Stone patrí k ženám, ktorým pribúdajúce roky na šarme vôbec neuberajú. Zrejme preto nemala problém nafotiť odvážne zábery, na ktorých pózuje celkom nahá. Známa herečka ale rada provokuje opačné pohlavie aj na spoločenských podujatiach. Dôkazom je róba, v ktorej sa nedávno predviedla. 


Sharon Stone šokuje holými fotkami: Ukázala vyholený rozkrok aj 57-ročné telo!


Sharon si vyšla na akciu organizácie NABEF v bielej róbe, ktorá na prvý pohľad nevyzerala veľmi provokatívne. Fotkami z príprav sa pochválila na sociálnej sieti facebook. Ako vidno, herečke asistovali jej dvaja synovia Laird a Quinn, ktorých si pred rokmi adoptovala.

Oveľa viac ako malí elegáni však fanúšikov zaujali herečkine šaty. Zvlášť chlapi si neodpustili komentáre pod fotkou, ktorá vznikla vo výťahu a Sharon na nej pod látkou trčia bradavky. „No, v tom výťahu je asi dosť zima,” chcel byť za vtipného jeden z nich. „Bez podprsenky, to sa mi páči. Neviem od tejto krásnej ženy odtrhnúť zrak,” pridal sa ďalší. Pochvalami však nešetrili ani ženy a známu umelkyňu priam zahrnuli lichôtkami. Ako sa jej provokatívne šaty páčia vám?     

Sharon Stone zaujala fanúšikov trčiacimi bradavkami.
Zobraziť galériu (7)
Sharon Stone zaujala fanúšikov trčiacimi bradavkami.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Sharon Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu