Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Svadobné šaty Whitney Houston na predaj: V dražbe sú aj ďalšie osobné veci!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký aukčný dom Heritage Auctions bude dražiť osobné veci zosnulej speváčky Whitney Houston. Medzi nimi je napríklad jej cestovný pas z rokov 1985 až 1994 alebo svadobné šaty, ktoré mala oblečené, keď sa vydávala za speváka Bobbyho Browna.

Aukcia sa uskutoční 24. a 25. júna v Beverly Hills. Zbierka bude pred aukciou prístupná na výstavách, ktoré sa budú konať od 13. do 17. júna v New Yorku a 22. a 23. júna v spomínanom Beverly Hills.

Pamätné veci darovali do aukcie zástupcovia speváčkinej pozostalosti. "Cítili sme, že je čas odovzdať niečo od Whitney ľuďom, ktorí ju milovali a milovali jej hudbu," uviedla jej švagriná a prezidentka pozostalosti Pat Houston. Súčasťou zbierky je tiež interpretkina cena Emmy z roku 1986 za vystúpenie počas odovzdávania Grammy, soška MTV Video Music Award za klip k piesni How Will I Know, jej scenár z filmu Až si vydýchnem (1995) či jej Michaelom Jacksonom vlastnoručne podpísaný plagát k snímke Captain EO (1986). Na predmety môžu záujemcovia a záujemkyne prihadzovať aj prostredníctvom internetu. 

Whitney Elizabeth Houston, ktorá si fanúšikov získala hitmi ako I Will Always Love You, Greatest Love Of All, Saving All My Love For You či I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me), našli 11. februára 2012 bez známok života vo vani hotelovej izby v Beverly Hills. Oficiálnou príčinou úmrtia hviezdy filmov Osobný strážca (1992) či Kazateľova žena (1996) bolo utopenie. Cudzie zavinenie vyšetrovatelia vylúčili. Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia v tele aj kokaín, marihuanu a rôzne lieky. 

Viac o téme: Whitney Houston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu