Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Schwarzeneggrov synátor sa nezaprie: Hotový Barbar Conan!

Joseph Baena je nemanželským synom slávneho Arnolda Schwarzeneggra. Zobraziť galériu (8)
Joseph Baena je nemanželským synom slávneho Arnolda Schwarzeneggra. (Zdroj: profimedia.sk, Universal Pictures)

MALIBU - Testy DNA netreba! Zhruba pred piatimi rokmi sa verejnosť dozvedela o nemanželskej afére Arnolda Schwarzeneggra (68), z ktorej vzišiel jeho najmladší potomok Joseph (18). Ten podobu so slávnym hercom nezaprie. V poslednej dobe sa mu dokonca podarilo schudnúť, nabrať svaly a ako vidno, účesom sa tiež inšpiroval v otcovej minulosti.

Arnold Schwarzenegger je v očiach mnohých vnímaný najmä ako Terminátor. Istý čas ho však médiá častovali prezývkou Sperminátor. Vďačí za to škandalóznej afére, keď prepukla informácia o tom, že svoju manželku Mariu podvádzal s ich chyžnou Mildred.

Pomerne šokujúce je, že románik prebiehal v čase, keď sa herec so svojou manželkou pokúšal splodiť štvrté dieťa. Ich syn Christopher sa narodil len o päť dní skôr ako jeho nevlastný brat Joseph. Ten dlhé roky netušil, že má za otca práve slávneho herca. 

Z mladíka je dnes už osemnásťročný muž a podobne, ako Arnold, má výrazné črty tváre. Spája ho s ním aj vysoká svalnatá postava, ktorá bola pre Schwarzeneggra odnepamäti typická. Vo filme Barbar Conan mal herec aj dlhé vlasy, podobne, ako aktuálne nosí jeho nemanželský syn. Uchytil by sa v spomínanom počine, čo poviete?!  

Joseph Baena má rovnako výrazné črty tváre ako jeho otec. Je očividné, že začal pracovať na tom, aby sa mu priblížil, aj čo sa svalov týka.
Zobraziť galériu (8)
Joseph Baena má rovnako výrazné črty tváre ako jeho otec. Je očividné, že začal pracovať na tom, aby sa mu priblížil, aj čo sa svalov týka.  (Zdroj: profimedia.sk)

Arnold Schwarzenegger je otcom aj Patricka, z ktorého sú ženy namäkko.
Zobraziť galériu (8)
Arnold Schwarzenegger je otcom aj Patricka, z ktorého sú ženy namäkko.


Pozrite si tiež: Zo Schwarzeneggrovho syna sú ženské namäkko: Terminátor je späť!


Viac o téme: Arnold SchwarzeneggerJoseph Baena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu