Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Promi štyridsiatnička je na nových FOTO brutálne sexi: Páni, táto ešte nepatrí do starého železa!

Charlize Theron pózovala pre magazín GQ. Zobraziť galériu (7)
Charlize Theron pózovala pre magazín GQ. (Zdroj: GQ)

LOS ANGELES - Čím staršia, tým krajšia! Toto tvrdenie rozhodne platí o herečke Charlize Theron, ktorá minulý rok oslávila okrúhlu 40-tku. Známa blondínka to dokazuje napríklad na stránkach aktuálneho vydania magazínu GQ. Pred objektívom totiž predviedla nielen svoje dokonale tvarované nohy, ale aj obrovskú dávku sexepílu a šarmu. Človeku sa až nechce veriť, že nemá po svojom boku žiadneho chlapa.

Totálna šupa! Mnohé ženy síce s pribúdajúcim vekom strácajú na kráse a prestávajú sa o seba starať. To však nie je prípad Charlize Theron, ktorá sa v priebehu minulého roka rozišla s hercom Seanom Pennom. Pri pohľade na sexi blondínku si viacerí chlapi povedia, že bol blázon, keď o túto kočku nezabojoval.

Držiteľka viacerých ocenení, vrátane Oscara, najnovšie pózovala pre májové vydanie magazínu GQ. Jeho čitateľom sa ukázala v čiernych šatách s hlbokým výstrihom aj v čipkovaných nohavičkách. Charlize vyzerá na fotkách priam božsky a len málokto by jej tipoval skutočný vek. 

Blondínka sa v priloženom rozhovore netajila tým, že sa o seba stará a hnevá ju, keď niekto hádže zrelšie dámy do starého železa. Naša spoločnosť je toho názoru, že ženy rokmi vädnú a muži zrejú ako fajnové víno. A dlhé roky sme to akceptovali. Čakali sme, kedy príde zmena, ale je to len a len v našich rukách,” povedala na margo toho kráska. 

Charlize Theron pózovala pred objektívom v čipkovaných nohavičkách.
Zobraziť galériu (7)
Charlize Theron pózovala pred objektívom v čipkovaných nohavičkách.  (Zdroj: GQ)

Viac o téme: Charlize Theron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu