Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šialený nápad amerického rapera: Toto vážne prehnal!

Chief Keef Zobraziť galériu (7)
Chief Keef (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Americký rapper Chief Keef navádzal prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter fanúšikov a fanúšičky na vandalizmus.

Po prekročení milióna sledovateľov na spomínanej sieti, zverejnil fotografie náhodného domu v meste Minneapolis v štáte Minnesota a vyzval ľudí, aby doň išli hádzať vajíčka či skaly. Miesto je pritom domovom troch mladých študentiek. „Bojím sa o svoju bezpečnosť. Niekto by to mohol opätovne zdieľať aj o štyri mesiace a hádzať na môj dom vajíčka,“ opísala pre ABC Eyewitness News obyvateľka domu Ashley. Taktiež dodala, že je odporné, ak Chief Keef svoju slávu a čas využíva na podobné aktivity. Napriek tomu, že 20-ročný interpret príspevok neskôr vymazal a nedošlo k žiadnym škodám, polícia sa rozhodla miesto monitorovať. Muži zákona neunikli ani rodákovi z Illinois a jeho priaznivcom, ktorí celú situáciu komentovali na sociálnej sieti.

Interpret bol v minulosti v domácom väzení pre ohrozenie polície strelnou zbraňou. Neskôr si pre porušenie podmienky vyplývajúcej z tohto prečinu odsedel 60 dní vo väzení. Koncom júla minulého roka zas polícia prerušila vystúpenie jeho hologramu v meste Hammond v štáte Indiana. Aj napriek tvrdeniu organizátorov podujatia Craze Fest, že Chief Keef nevystúpi, jeho hologram sa na pódiu objavil o 22:30. Po pár minútach ale polícia odpojila prúd, a tak koncert prerušila. Starosta Thomas McDermott sa vtedy vyjadril, že dôvodom bola bezpečnosť mesta, keďže interpret často rapuje o násilí a drogách a podľa miestnych úradov je neprijateľným vzorom. 

Chief Keef, vlastným menom Keith Cozart, debutoval albumom Finally Rich v roku 2012. Okrem toho má na konte niekoľko mixtapeov a digitálne albumy Nobody (2014) , Almighty DP (2015), Almighty DP 2 (2015) a Nobody 2 (2015). Jeho najnovší počin Bang 3 vyšiel v roku 2015. V súčasnosti pracuje na ďalšej štúdiovke s názvom Tha Cozart, ktorá by mala vyjsť v apríli tohto roka. 

Viac o téme: Chief Keef
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu