Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Harry Potter zhodil hábit: Hora svalov, chlpatý porast na hrudi aj v rozkroku!

Z Daniela Radcliffa je už dospelý muž. Zobraziť galériu (6)
Z Daniela Radcliffa je už dospelý muž. (Zdroj: SITA)

RÍM - Prekvapivo mužný! Daniel Radcliffe (26) bude asi už naveky spätý s úlohou čarodejníka Harryho Pottera. Od nakrúcania prvého dielu obľúbených filmov však ubehlo pekných pár rokov a z herca je dnes dospelý chlap. Navyše, pod šatami skrýva telo, ktoré si rozhodne zaslúži, aby sa o ňom hovorilo. Nechce sa vám veriť? Pozrite!

Žiadne čary, ale drina! Britský herec Daniel Radcliffe, ktorý dlhé desaťročie stvárňoval Harryho Pottera, sa netají tým, že po poslednej klapke obľúbeného počinu bol jeho návrat do bežného života náročný. Obavy a strach z toho, že mu bude úloha čarodejníka prekliatím, dokonca zaháňal alkoholom.


Hviezdy z Harryho Pottera kedysi a dnes: Ženy skrásneli a muži... Presvedčte sa sami! 


Dnes úspešný herec abstinuje a vie, že jeho pochybnosti boli zbytočné. Potter s ním je síce neodmysliteľne spätý, no na divadelných doskách a pred kamerami dostal množstvo príležitostí ukázať, že toho vie oveľa viac, než len šibrinkovať čarovným prútikom. 

Pomerne prekvapivé sú aj zábery, ktoré zdobia aktuálne vydanie magzínu Vanity Fair Italia. Daniel na nich pózuje len v nohaviciach a vrchná časť jeho tela pritiahne pohľad každej čitateľky. Ako vidno, herec sa pýši vypracovanými svalmi a porast na jeho hrudi smerujúci až k rozkroku je dôkazom, že už dávno nie je tým chlapčaťom s okuliarmi a v hábite.

Daniel Radcliffe pózoval pre magazín Vanity Fair Italia do pol pása nahý a odhalil tak svalnaté a chlpaté telo.
Zobraziť galériu (6)
Daniel Radcliffe pózoval pre magazín Vanity Fair Italia do pol pása nahý a odhalil tak svalnaté a chlpaté telo.  (Zdroj: Vanity Fair Italia)

Viac o téme: Daniel RadcliffeHarry Potter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu