Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Paul McCartney má doma výstavny kus: Jeho Chrobáčik má 56 rokov a takéto telo!

Paul McCartney má po svojom boku výstavný kus. Zobraziť galériu (9)
Paul McCartney má po svojom boku výstavný kus. (Zdroj: SITA)

SVÄTÝ BARTOLOMEJ - Páni, to je kočka! Hudobník Paul McCartney (73) už síce má svoje najlepšie roky za sebou, no jeseň života si užíva plnými dúškami. Veľký podiel na tom má výrazne mladšia biznismenka Nanncy Shevell (56), ktorá je viac ako štyri roky zákonitou manželkou známeho beatlesáka. Dvojica si aktuálne užíva chvíle oddychu v Karibiku, kde ich nafotili paparazzi. Pri pohľade na umelcovu lásku v dvojdielnych bikinách pádne sánka nielen chlapom, ale aj mnohým ženám.

Posledné dni v roku sú pre mnohé hviezdy vhodnou príležitosťou na oddych. Obľúbenou dovolenkovou destináciou celebrít je napríklad ostrov Svätý Bartolomej, kde sa to aktuálne hemží známymi tvárami.


Pozrite si tiež: Mľandravý zadok a macaté stehná: Šťavnatá speváčka rozvlnila obliny!


Po pláži okrem nich pobehujú aj paparazzi, ktorí sa môžu pochváliť dobrými úlovkami. K nim rozhodne patria fotky Paula McCartneyho a jeho partnerky Nanncy. Prominentná dvojica sa síce maskovala slnečnými okuliarmi a slamenými klobúkmi, no aj tak ich nešlo prehliadnúť.

Na vine je zrelá päťdesiatníčka, ktorá v dvojdielnych bikinách predviedla dokonalé krivky. Hudobníkovi sa netreba vôbec čudovať, že od Nanncy nedokázal odtrhnúť ruky a neustále ju zahŕňal nežnosťami. 

Paul McCartney a Nancy Shevell si užívajú chvíle oddychu. Zrelá päťdesiatnička v bikinách nevyzerá vôbec zle.
Zobraziť galériu (9)
Paul McCartney a Nancy Shevell si užívajú chvíle oddychu. Zrelá päťdesiatnička v bikinách nevyzerá vôbec zle.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Paul McCartneyNancy ShevellThe Beatles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu