Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šedivý Richard Gere (66) ukázal svoju Pretty Woman: Posteľ mu zohrieva táto o polovicu mladšia samička!

Richard Gere má po svojom boku o polovicu mladšiu Španielku Alejandru Silva. Zobraziť galériu (6)
Richard Gere má po svojom boku o polovicu mladšiu Španielku Alejandru Silva.

MADRID - Stále rovnako šarmantný! Hoci je Richard Gere (66) už šedivý pánko a tiahne mu na 70-tku, krásne ženy majú pre neho stále veľkú slabosť. Všetky si však musia nechať zájsť chuť. Charizmatický herec je už zhruba rok a pol zadaný. Jeho vyvolenou je výrazne mladšia Španielka Alejandra Silva (32), ktorá začiatkom týždňa sprevádzala svojho partnera na červenom koberci. Pri pohľade na to, ako sa k nemu túlila, je zrejmé, že z veľkého vekového rozdielu si vrásky vôbec nerobí.

Mohla by mu byť dcérou, no je jeho milenkou! Richard Gere, ktorý si srdcia mnohých žien získal účinkovaním v kultovom filme Pretty Woman, mal vždy nos na peké ženy. Ani s pribúdajúcimi rokmi sa na záujem nežného pohlavia nemôže sťažovať. Už vyše roka má po svojom boku sympatickú blondínku, ktorá ho v pondelok sprevádzala na slávostnej premiére filmu Time Out of Mind. 


Mohlo by vás zaujímať: Pikošky z filmu Pretty Woman: Podvod na divákov, problém so sexom, aj brutálne zostarnutý krásavec!


Románik Richarda a výrazne mladšej Alejandry sa prevalil v júni. Ako vyšlo najavo, dvojici sa ho darilo pred verejnosťou tajiť zhruba rok. V súčasnosti však zaľúbenci svoju lásku neskrývajú a na pondelkovej premiére si ju dokonca okázalo dávali najavo. Blondínka sa k prominentnému milencovi neustále túlila a pohľad na hercovu šťastnú tvár hovoril jasnou rečou - že je maximálne šťastný a spokojný. 

Vo filme Time Out of Minde stvárňuje Gere muža, ktorý skončí na ulici. Keď som sa v New Yorku pohyboval prezlečený za bezdomovca, nikto si ma nevšímal. Na vlastnej koži som pocítil, aké to je byť človekom bez domova. Ľudia okolo mňa len tak prechádzali a pozerali na mňa s hanbou. Len jediná žena bola ku mne milá a dala mi nejaké jedlo,” povedal na margo nakrúcania herec. Ten označil túto skúsenosť ako zážitok, na ktorý nikdy nezabudne.  

„Tak často zabúdame na to, akí sme požehnaní. Nemali by sme to brať ako samozrejmosť. Ak môžeme pomôcť niekomu, kto je v núdzi, mali by sme to urobiť,” pokračoval v rozprávaní známy umelec. Sám po skončení nakrúcania dal jedlo a sto dolárov viacerým bezdomovcom. A niet pochýb, že pomocnú ruku podáva mnohým dodnes. 

VIDEO: Trailer k filmu Time Out of Mind. 

Time Out of Mind - trailer

Viac o téme: Richard GereAlejandra SilvaTime Out od Mind
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu