Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Z hviezdy filmov Prci, prci, prcičky je ženáč: Detaily hollywoodskej svadby!

Chris Klein Zobraziť galériu (7)
Chris Klein (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Chris Klein sa oženil s cestovnou agentkou Lainou Rose Thyfault. Informoval o tom magazín People, ktorému to potvrdil hovorca dvojice. Pár sa zosobášil v nedeľu na ranči Rainbow v Montane.

Na obrade sa zúčastnilo 115 hostí. Miesto podľa svadobnej agentky Jennifer Horsley vyzdobili trávami, ktoré bežne rastú v Montane, šalviou a kvetmi svetlých farebných odtieňov. Tridsaťšesťročný Klein sa s o šesť rokov mladšou Thyfault zoznámil na svadbe ich spoločného priateľa. Zasnúbili sa vlani v decembri.

Frederick Christopher „Chris“ Klein je známy predovšetkým ako Chris „Oz“ Ostreicher z tínedžerských komédií Prci, prci, prcičky (1999), Prci, prci, prcičky 2: Pikantné pokušenie (2001) a Prci, prci, prcičky: Stretávka (2012). Zahral si aj vo filmoch ako Kto z koho (1999), Najpevnejšie puto (2000), Povedz, že to tak nie je (2001), Údolie tieňov (2002), Rollerball (2002), Hľadá sa ideálny muž (2005), Hľadá sa superstar (2006), Hank a Mike (2008) či Authors Anonymous (2014). V minulosti randil napríklad s herečkou Katie Holmes, s ktorou bol aj zasnúbený. 

Viac o téme: SvadbaChris KleinLainou Rose Thyfault
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu