Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Lucy zo seriálu V siedmom nebi rastie konkurencia: Pozrite, akú má chutnú dcérku!

Herečka Beverley Mitchell má takúto rozkošnú dcérku. Zobraziť galériu (8)
Herečka Beverley Mitchell má takúto rozkošnú dcérku.

LOS ANGELES - Doma má princezničku! Herečka Beverley Mitchell (34) je celému svetu známa najmä účinkovaním v obľúbenom seriáli V siedmom nebi. Od nakrúcania tohto počinu ubehlo už zhruba 19 rokov a z predstaviteľky citlivej Lucy Camden je dnes dvojnásobná mamička, ktorej tiahne na 40-tku. Brunetka už ale má svoju nástupkyňu. Od jej dvojročnej dcérky Kenzie Lynne nebudete vedieť odtrhnúť oči.

Pred kamerami by sa uchytila! Beverley Mitchell má na konte účinkovanie vo viacerých filmoch a seriáloch, no najviac ju preslávil obľúbený počin V siedmom nebi, ktorý je dobre známy aj slovenským divákom. Tí si brunetku spájajú s postavou Lucy Camden, ktorá bola prehnane citlivá, no podľa mnohých aj rozkošná.   

Ak patríte k tým, čo zastávajú tento názor, z brunetkinej dvojročnej dcérky Kenzie Lynne padnete na zadok. S krásnymi modrými očami a blonďavými vlnitými vlasmi pripomína prominentná dcérka princezničku. „Ona je jednoducho nádherná. Vyzerá ako tvoja malá kópia,” neršetria slovami chvály priaznivci známej herečky. 

Mnohí sa zhodujú v tom, že blonďavé dievčatko si pokojne vedia predstaviť v nejakom seriáli, či filme. Beverley tieto slová zatiaľ nekomentovala. Je však známe, že ona si už od mamičkovských povinností pred kamery raz za čas odbehne. 

Dcérka herečky Beverley Mitchell - Kenzie Lynne je jednoducho rozkošná.
Zobraziť galériu (8)
Dcérka herečky Beverley Mitchell - Kenzie Lynne je jednoducho rozkošná.


Pozrite si tiež: 


Viac o téme: Beverley MitchellV siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu