Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Čudák Cruise má vraj v posteli túto kočku: Hej, Tom, čosi tu nesedí!

Tom Cruise je vraj zamilovaný do svojej asistentky Emily Thomas. Zobraziť galériu (8)
Tom Cruise je vraj zamilovaný do svojej asistentky Emily Thomas.

LOS ANGELES - Zamiloval sa ako malý chlapec! Od kedy sa herec Tom Cruise (53) v roku 2012 rozviedol s Katie Holmes (36), nebolo s ním veľmi spájané nejaké ženské meno. V uplynulých dňoch však zahraničné média prišli s informáciami, že najznámejší scientolog sa zahľadel do svojej asistentky Emily Thomas (22), ktorá sa na jeho exmanželku dosť ponáša. Fešák, známy napríklad z filmov Mission Impossible, vraj dokonca zvažuje výrazne mladšiu krásku požiadať o ruku. Táto misia sa však javí ako nemožná!

O Tomovi Cruisovi je dobre známe, že je vyznávačom scientologickej cikrvi, ktorá mala v minulosti dopad na jeho manželstvá s kolegyňami Nicole Kidman, či Katie Holmes. Aj po rokoch sa na povrch občas dostanú nové skutočnosti, ktoré vedia verejnosť celkom zaskočiť. Mnohé ženy si preto povedia, že hoci vzťah s hollywoodskym fešákom znie lákavo, radšej ho oželejú. 


Mohlo by vás zaujímať: Desivé praktiky zo života Toma Cruisa: Tejto špine nebudete chcieť veriť!


Zrejme aj preto sa od rozvodu s Katie neobjavila po Tomovom boku doposiaľ žiadna žena. Nedávno však viaceré média prišli so správami, že sa známy herec bláznivo zamiloval. Tou šťastnou má byť jeho 22 - ročná asistentnka Emily Thomas. „Je z nej taký očarený, že sa viackrát vyjadril, ako by bol rád, keby s ním pracovala na všetkých ostatných projektoch,” povedal pre UsWeekly zdroj z umelcovho okolia. „Stále s ňou flirtuje. Všetci na pľaci si všimli, že je do nej zamilovaný,” dodal.   

Časopis Star prišiel v týchto dňoch s informáciou, že Cruise plánuje mladú brunetku požiadať o ruku. Tieto správy znejú síce romanticky, ale sú dosť nereálne. Sympatická asistentka totiž patrí inému mužovi. S istým Alexom Robertsom randí zhruba 5 mesiacov (nie je vylúčené, že počas minulého roka Tomovi jeho flirty opätovala) a jej profily na sociálnych sieťach sú zasypané ich spoločnými fotkami. Ak by Cruise teda pred ňou pokľakol, zrejme by mu "áno" nepovedala... 

Viac o téme: Tom CruiseMission ImpossibleEmily Thomas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu