Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vydesená americká speváčka: Záchranná akcia kvôli 4-mesačnému synovi!

Carrie Underwood Zobraziť galériu (7)
Carrie Underwood (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká country speváčka Carrie Underwood sa cez víkend musela vlámať do vlastného auta. Uviazol v ňom totiž jej štvormesačný syn Isaiah, ktorého otcom je kanadský hokejista Mike Fisher.

Tridsaťdvaročná rodáčka z mesta Muskogee v Oklahome o tom informovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Keď sa vašim psom podarí zamknúť sa v aute, pričom všetky veci i dieťa máte vo vnútri a musíte rozbiť okno, aby ste sa dostali dnu," napísala interpretka, ktorá neskôr uviedla, že okno nerozbila ona, ale jej švagor. "Všetko je v poriadku! Teda až na to okno, samozrejme," doplnila.

Carrie Underwood sa stala známou v roku 2005, keď triumfovala vo štvrtej sérii súťaže American Idol. V tom istom roku vydala aj svoj debutový album Some Hearts, po ktorom nasledovali nahrávky Carnival Ride (2007), Play On (2009) a Blown Away (2012). Na konte má napríklad sedem cien Grammy, osem American Music Awards, jedenásť Academy of Country Music Awards, sedemnásť Billboard Music Awards a tiež nomináciu na Zlatý glóbus za pieseň There's A Place For Us z filmu Narnia: Dobrodružstvá lode Ranný pútnik (2010). S 35-ročným Fisherom začala randiť koncom roka 2008, v decembri 2009 sa zasnúbili a v júli nasledujúceho roka sa zosobášili. 

Viac o téme: Carrie Underwood
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu