Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prominentná panna šokovala outfitom: Och, čo sa zbláznila?!

Susan Boyle je svetu známa ako speváčka, ktorá do 53 rokoch nemala žiadneho partnera. Zobraziť galériu (5)
Susan Boyle je svetu známa ako speváčka, ktorá do 53 rokoch nemala žiadneho partnera. (Zdroj: SITA)

PERTHSHIRE - Preboha, čo má tá žena na sebe?! To si povedal zrejme nejeden návštevník známeho škótskeho festivalu, keď zbadal speváčku Susan Boyle (54). Korpulentná pani sa zviditeľnila účinkovaním v šou Britain´s Got Talent, kde zaujala nielen svojím talentom, ale aj tým, že vo svojom pokročilom veku ešte nespoznala lásku a záležitosti s ňou súvisiace. Svojská umelkyňa však nedávno prekvapila tvrdením, že je zadaná. Ako sa zdá, hormóny ňou poriadne lomcujú.

Ako paródia na Rybanu! V prípade festivalovej módy platí, že môže byť uvoľnená a svojím spôsobom hravá. To sa zrejme dopočula aj speváčka Susan Boyle, ktorá počas víkendu zavítala do spoločnosti v poriadne šialenej kreácii. Oblečená vo vzorovanom tope, veste s kožušinou a v športovej vetrovke vyzerala ako módna pohroma. Čerešničkou na torte nevkusu bola obrovská indiánska čelenka, ktorú mala päťdesiatnička na hlave. 

Susan, ktorá donedávna nemala žiadneho chlapa, koncom minulého roka priznala, že do jej života vstúpila láska. Má ísť o rovnako starého muža, amerického lekára, ktorého stretla počas svojho turné v hoteli, kde boli obaja ubytovaní. Či sa dvojica stále stretáva, nevedno. Speváčka však vyzerá šťastne, spokojne a na festivale rozdávala úsmevy na všetky strany. Ak by bola zaľúbená, dala by sa ospravedlniť aj tá pohroma, ktorú mala na sebe. Veď sa zvykne hovoriť, že zamilovaní ľudia robia bláznivé veci. A obliecť si na seba niečo také, šialenstvom rozhodne je. 

Susan Boyle zavítala na festival oblečená v takomto čudesnom outfite.
Zobraziť galériu (5)
Susan Boyle zavítala na festival oblečená v takomto čudesnom outfite.


Pozrite si tiež: Má milióny, aj uznanie, no žiaden vkus: Britská senzácia opäť ako mrzké káčatko!


Viac o téme: Susan Boyle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu