Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Nešikovný Enrique Iglesias po krvavom zranení: Fanúšikom posiela takýto odkaz

Enrique Iglesias Zobraziť galériu (5)
Enrique Iglesias (Zdroj: Facebook)

TIJUANA - Španielsky spevák Enrique Iglesias informoval svojich fanúšikov, že jeho zranená ruka sa postupne hojí. Štyridsaťročný interpret si poranil prsty v sobotu 30. mája počas koncertu v mexickej Tijuane, keď sa snažil chytiť dron s kamerou, ktorý nakrúcal publikum.

"Ruka sa mi pomaly hojí," napísal spevák prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotku druhej ruky, na dlaň ktorej napísal poďakovanie priaznivcom. Iglesias taktiež potvrdil, že v aktuálnom turné bude aj napriek zraneniu pokračovať podľa plánu. Najbližší koncert má naplánovaný 3. júla v Ciudad de México.

Zraneného Iglesiasa ošetrili priamo na pódiu, následne s obviazanou rukou a zakrvaveným tričkom dokončil koncert, po ktorom sa letecky presunul do Los Angeles, kde navštívil špecializovaného lekára. V pondelok potom absolvoval rekonštrukčný zákrok. Krátko na to však jeho zástupcovia prostredníctvom oficiálnej webstránky oznámili, že zranenie bolo vážnejšie a spevák sa bude zotavovať niekoľko týždňov. "Poškodenie sa ukázalo byť o niečo horšie, než sa lekári pôvodne domnievali. Enrique utrpel aj zlomeninu a najbližších niekoľko týždňov sa bude zotavovať. Lekári však predpokladajú úplné uzdravenie," uviedli jeho zástupcovia. 

 

 

Enrique Miguel Iglesias Preysler pochádza z Madridu a jeho otcom je známy spevák Julio Iglesias. Svoj eponymný debut vydal v roku 1995 a postupne naň nadviazal štúdiovkami Vivir (1997), Cosas Del Amor (1998), Enrique (1999), Escape (2001), Quizás (2002), 7 (2003), Insomniac (2007), Euphoria (2010) a Sex And Love (2014). Počas kariéry si pripísal na konto zatiaľ 193 rôznych ocenení vrátane troch Grammy a 22 Billboard Music Awards. 

Viac o téme: Enrique Iglesias
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu