Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jennifer Aniston prekvapuje: Púšťa sa do nového projektu, chce rozdávať rady!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (9)
Jennifer Aniston (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká herečka Jennifer Aniston plánuje vydať kuchársku knihu. Štyridsaťšesťročná rodáčka z Los Angeles to prezradila v rozhovore pre portál Yahoo.com.

"Rada by som urobila niečo týkajúce sa životného štýlu, a to pre ľudí, ktorí zápasia s diétami. Som dobrá alchymistka. Viem skombinovať určité veci, ktoré sú veľmi zdravé, ale necítite pritom, že by ste si niečo odopierali," povedala. Termín vydania knihy však zatiaľ neprezradila.

Aniston taktiež uviedla, že popri zdravej strave nezabúda ani na cvičenie. "Necítim sa zas tak veľmi inak, ako keď som bola dvadsiatnička, po fyzickej stránke sa cítim dokonca lepšie a mám sa tiež oveľa radšej," uzavrela.

Herečka, režisérka a producentka Jennifer Aniston sa preslávila najmä úlohou Rachel Greenovej v seriáli Priatelia (1994 - 2004), za ktorú získala cenu Emmy a Zlatý Glóbus. Okrem toho si zahrala vo filmoch ako Ona, jedine ona (1996), Bruce, Všemohúci (2003), Zbožňujem prachy! (2006), Marley a ja (2008), Nie je z teba až tak paf (2009), Lov na exmanželku (2010), Skús ma rozosmiať (2011), Šéfovia na zabitie (2011), Wanderlust (2012), My sme Millerovci (2013), Šéfovia na zabitie 2 (2014) či Cake (2014).

Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA. 

Viac o téme: Jennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu