Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Toto si ešte nikto nedovolil! Ponížená Madonna strápnená pred celým svetom

Raper Drake si k Madonne dovolil to, na čo by si trúfol asi málokto. Zobraziť galériu (8)
Raper Drake si k Madonne dovolil to, na čo by si trúfol asi málokto.

INDIO – Zhodil kráľovnú popu! Hoci je Madonna (56) na hudobnej scéne dlhé roky a mohlo by sa zdať, že už ju nič neprekvapí, opak je pravdou. O mimoriadne trápne chvíle sa jej počas víkendu postaral raper Drake (28), s ktorým sa speváčka ocitla na jednom pódiu v rámci známeho festivalu Coachella. Mladík ponížil blonďavú ikonu tak, že sa dnes na nej baví hádam celý svet.

Ide jej karta! Speváčke Madonne sa len nedávno prihodil na pódiu trapas, ktorý každý umelec považuje za nočnú moru. Počas živého vysielania odovzdávania cien BRIT Awards sa totiž zamotala do plášťa a hrozivo spadla na zem. Ak by ste si mysleli, že sa jej už nič horšie nemôže stať, boli by ste na omyle.  


Pozrite si tiež: Víťazov zatienila Madonna, takýto pád na pódiu ešte nezažila!


Dosť trápne chvíle zažila popová diva počas uplynulého víkendu, keď vystúpila v rámci festivalu Coachella. Na pódiu sa ocitla spoločne s raperom Drakeom, ktorý ju pozoroval sediac na stoličke. V istom okamihu k nemu blondínka pristúpila, zaklonila mu hlavu a prisala sa na jeho ústa. Na tom by nebolo nič zarážajúce, veď Madonna sa pred fanúšikmi bozkáva veľmi rada. Šokujúca však bola reakcia výrazne mladšieho rapera.

Keď sa totiž speváčka od neho konečne odlepila, zatváril sa znechutene a utieral si ústa. Blondínku jeho reakcia vôbec nezaujímala. „Som Madonna,” poznamenala a sebavedomo sa odobrala do zákulisia. Či išlo o vopred pripravenú scénku alebo náhodu, nevedno. Isté je, že speváčka z nej nevzišla ako kráľovná. Čo poviete?!

VIDEO: Madonna sa vášnivo vrhla na Drakea. On bol z jej bozku zhnusený. 

Madonna a Drake bozk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu