Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bez nohavičiek a podprsenky! Hollywoodska dcérenka nemá ani 20, no vyzlieka sa na počkanie

Ireland Baldwin sa pred objektív fotografa postavila bez nohavičiek a podprsenky. Zobraziť galériu (9)
Ireland Baldwin sa pred objektív fotografa postavila bez nohavičiek a podprsenky.

LOS ANGELES - Nezaostáva za ňou! Dcéra bývalého hereckého páru Kim Basinger (61) a Aleca Baldwina (56) – Ireland (19) vie, ako na seba strhnúť pozornosť. Sexi blondínka sa najnovšie hlási o slovo dráždivými zábermi, na ktorých pózuje bez spodnej bielizne. Keďže sexepíl zdedila mladá kráska po atraktívnej mame, pohľad na ňu ulahodí hádam každému chlapovi.

Je to celá mama! Kim Basinger má za sebou pomerne slušnú modelingovú a hereckú kariéru, vďaka čomu je dobre známa po celom svete. Svoj šarm a talent dala do vienka aj dcére Ireland, ktorú má s exmanželom Alecom Baldwinom. A hoci má prominentná dcérka len sladkých devätnásť rokov, upútať vie na seba celkom slušne.

Kráska sa najnovšie pochválila pomerne odvážnymi zábermi, na ktoré by si väčšina jej rovesníčok určite netrúfla. Ireland sa totiž pred objektív fotoaparátu postavila s odhalenými vnadami a bez nohavičiek. Intímne partie si mladá slečna Baldwinová síce kryla, no zábery sú aj napriek tomu poriadne provokatívne.

Ireland má za sebou viacero fotení, no aktuálne sa netají svojimi hereckými ambíciami. „Modeling som na teraz odsunula na vedľajšiu koľaj a chcem sa viac sústrediť na hranie,” poznamenala v jednom z rozhovorov sexi blondínka, ktorá má všetky predpoklady na to, aby bola na filmovom plátne úspešná. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa jej to podarí. 

Ireland Baldwin sa svojimi krivkami rada pochváli.
Zobraziť galériu (9)
Ireland Baldwin sa svojimi krivkami rada pochváli.


Pozrite si tiež: Hollywoodska dcéruška provokuje: Na internet sa vycapila úplne holá!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu