Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prominentné kočky sa vyprsili: Rýchlo klikajte, zbesilo slintajte!

Krásky sa na filmovej premiére takto vyprsili. Zobraziť galériu (14)
Krásky sa na filmovej premiére takto vyprsili.

LOS ANGELES – Provokovali! Včera večer sa konala slávnostná premiéra siedmeho pokračovania filmu Rýchlo a zbesilo, ktorej sa zúčastnilo viacero hostí, vrátane hercov v ňom účinkujúcich. Popri svalnatých fešákoch však pútali pozornosť najmä atraktívne ženy, ktorými sa to na červenom koberci len tak hemžilo. Mnohé z nich boli neprehliadnuteľné hlavne vďaka odhaleným vnadám.

Neskutočne dobré autá, krásne ženy! To je kombinácia, ktorá ide k sebe už do nepamäti. V roku 2001 uzrel svetlo sveta film s názvom Rýchlo a zbesilo a v týchto dňoch sa dostáva do kín už jeho siedma časť. Uprostred týždňa sa v Los Angeles konala slávnostná premiéra, na ktorej nechýbalo viacero šarmantných žien.

Pohľady prítomných pútali herečky Jordana Brewster a Nathalie Emmanuel. Obe dámy si totiž obliekli šaty s hlbokým výstrihom odhaľujúcim prsia. Vnadami sa na červenom koberci pochválila aj modelka a televízna hviezdička Erica Mena. Tá stavila na biele minišaty bez ramienok, ktoré sa jej priam nebezpečne zosúvali nadol. Chvíľkami dokonca hrozilo, že plavovláska ukáže viac, než mala pôvodne v pláne.

Siedmy film série je ale poznačený obrovskou tragédiou. Koncom novembra 2013, keď ešte prebiehalo nakrúcanie, zomrel počas cesty na charitatívne podujatie jeden z ústredných predstaviteľov – Paul Walker. Kolega a dobrý priateľ Vin Diesel na jeho počesť pomenoval svoju nedávno narodenú dcérku Pauline práve po ňom. „Bol tam s nami, keď sa narodila. Myslel som naňho, keď som prestrihával pupočnú šnúru,” povedal v nedávnom rozhovore svalovec, ktorý má ešte ďalšie dve ratolesti. 


Mohlo by vás zaujímať:


Rýchlo a zbesilo 7 - trailer

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu