Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Český herec opustil manželku a... Prekvapenie pri pôrode!

Roman Vojtek Zobraziť galériu (2)
Roman Vojtek

PRAHA - Začiatkom marca český šoubiznis šokovala správa o tom, že herec Roman Vojtek (42) opustil krátko pred pôrodom svoju tehotnú manželku Terezu (34). Tá v pondelok porodila synčeka Benedikta. Prekvapením je, že pri pôrode bol aj otecko.

Vojtek, ktorý partnerku len nedávno opustil, bol pri pôrode s ňou. "Dnes o 4:18 sa nám narodil syn Benedikt. Dva dni pred plánovaným cisárskym rezom. Manželku som odviezol do pôrodnice a pri pôrode som bol s ňou. Všetko bolo v poriadku a obom sa darí dobre. Syn má 3,5 kilogramu. Ďakujeme všetkým, ktorí nám v ostatných, pre nás neľahkých týždňoch boli oporou a dali nám pokoj, ktorý sme potrebovali a o ktorý i naďalej prosíme," prezradil dvojnásobný otec pre český denník Blesk a poďakoval sa tiež lekárke, ktorá pred piatimi rokmi pomáhala priviesť na svet dcéru Editu.

Dvojica sa zosobášila v roku 2009. Herec sa odsťahoval zo spoločnej domácnosti začiatkom marca. Podľa informácií Blesku sa manželka následne psychicky zrútila a lekár jej predpísal antidepresíva. "Je to pre mňa zrada a veľké ľudské sklamanie, ďalej by som sa k tomu vzhľadom k môjmu zdravotnému stavu nevyjadrovala," uviedla krátko po manželovom odchode 34-ročná Tereza Vojtková. 


Škandál, aký český šoubiznis nepamätá: Magálovej filmový syn sa zachoval ako hajzel!


Roman Vojtek je jeden z najznámejších českých muzikálových hercov a spevákov. Po absolvovaní Janáčkovej akadémie múzických umení (JAMU) si zahral v niekoľkých muzikáloch ako Pomáda, Vlasy, Dracula či Horúčka sobotňajšej noci. Účinkoval tiež v mnohých divadelných predstaveniach a v roku 1997 ho nominovali na Cenu Thálie. Objavil sa aj vo filmoch Líbáš jako bůh (2008), Líbáš jako ďábel (2012), O dvanástich mesiačikoch (2012) či v seriáli Vyprávěj (2009 - 2013). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu