Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Radosť známej herečky: Po lesbickej svadbe narodenie synčeka!

Sara Gilbert a Linda Perry Zobraziť galériu (7)
Sara Gilbert a Linda Perry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Americká herečka Sara Gilbert sa stala trojnásobnou matkou. Štyridsaťročná rodáčka z kalifornského mesta Santa Monica priviedla v sobotu 28. februára na svet chlapčeka menom Rhodes Emilio Gilbert Perry.

Partnerka hudobníčky Lindy Perry, s ktorou sa zosobášila vlani v marci, aj bábätko sú v poriadku. Radostné novinky prezradili v pondelok moderátorky televíznej relácie The Talk, v ktorej pôsobí aj Gilbert. "Naša Sara a jej manželka Linda Perry sú hrdými rodičmi chlapčeka. Matka aj dieťa sa majú výborne," povedala Julie Chen. Sharon Osbourne divákom a diváčkam ukázala aj fotografiu spiaceho chlapca.

Sara Gilbert sa dostala do povedomia ako Darlene Conner v seriáli Roseanne (1988 - 1997). V roku 1992 zaujala v dráme Jedovatý brečtan. V rokoch 2004 až 2007 sa predstavila ako doktorka Jane Figler v televíznom hite Pohotovosť (1994 - 2009) a v období 2007 až 2010 stvárňovala Leslie Winkle v seriáli Teória veľkého tresku (2007). Gilbert má zo vzťahu s televíznou producentkou Allison Adler desaťročného syna Leviho a sedemročnú dcéru Sawyer. Svoju homosexuálnu orientáciu zverejnila v roku 2010. 

Štyridsaťdeväťročná Linda Perry sa po pôsobení v už nefungujúcej kapele 4 Non Blondes začiatkom 90. rokov minulého storočia a krátkej sólovej kariére začala venovať skladaniu piesní pre iných interpretov. Okrem hitu What's Up? spomínanej formácie, napísala skladby napríklad aj pre Pink (Get the Party Started), Christinu Aguileru (Beautiful), s Gwen Stefani sa podieľala na tvorbe piesne What You Waiting For?. Podpísaná je tiež pod nahrávkami Courtney Love, Sugababes, Alicie Keys, Skin, KT Tunstall či Kelly Osbourne. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu