Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Americká hviezda si sype popol na hlavu: Toto som vážne prehnal!

Kanye West Zobraziť galériu (13)
Kanye West (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký rapper a producent Kanye West sa prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter ospravedlnil hudobníkovi Beckovi a spevákovi a producentovi Brunovi Marsovi. Urobil tak po tom, ako sa na jeho hlavu zniesla vlna kritiky za to, že počas tohtoročného udeľovania Grammy vystúpil na pódium v čase, keď si 44-ročný Beck preberal cenu v kategórii Album roka.

West síce z pódia odišiel bez slova, po ceremoniáli však vyhlásil, že muzikant by mal rešpektovať umenie a ocenenie dať Beyoncé. Neskôr priznal, že jeho správanie bolo pokrytecké, pretože predtým nepočul žiadnu Beckovu pieseň.

„Chcem sa verejne ospravedlniť Beckovi. Mrzí ma to, Beck,“ kajal sa rapper. Dvadsaťdeväťročnému Marsovi zase povedal „prepáč“, pretože ho dlhý čas považoval za fešáka, ktorý nie je až taký dobrý, ako vyzerá. „Chcem sa tiež verejne ospravedlniť Brunovi Marsovi. Neznášal som ho, no naozaj ho uznávam za to, čo dosiahol ako umelec,“ vyjadril sa manžel televíznej celebrity Kim Kardashian. Tridsaťsedemročný rodák z Atlanty tiež poznamenal, že by bol rád, ak by si Mars zaspieval v skladbe, na ktorej sa podieľajú aj 88-Keys a Sean Combs, známy ako Puff Daddy, Diddy či P. Diddy. 

Kanye West odštartoval hudobnú kariéru v roku 1996, keď ako producent spolupracoval s rapperom Gravom. Známym sa však stal v roku 2001, keď sa podieľal na albume The Blueprint od Jay Z. Debutový štúdiový album The College Dropout vydal v roku 2004. Nasledovali nahrávky Late Registration (2005), Graduation (2007), 808s & Heartbreak (2008), My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010) a Yeezus (2013). S Jay Z nahral album Watch The Throne (2011). Medzi najväčšie hity 21-násobného držiteľa Grammy patria skladby Jesus Walks, Gold Digger (feat. Jamie Foxx), Diamonds From Sierra Leone, Stronger, Love Lockdown, Heartless alebo All Of The Lights (feat. Rihanna). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu