Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hriešne FOTO filmovej diablice: V 30-tke ruka v rozkroku, pred 50-tkou odhalené vnady!

Elizabeth Hurley ani po rokoch nestratila nič zo svojho sexepílu. Zobraziť galériu (7)
Elizabeth Hurley ani po rokoch nestratila nič zo svojho sexepílu.

NEW YORK – Zábery nabité erotikou! Elizabeth Hurley (49), známa napríklad z filmu Zmluva s diablom, má len pár mesiacov do okrúhlej päťdesiatky. Ani napriek tomu však nestratila nič zo svojho sexepílu a a je stále rovnako zmyselná ako kedysi. Do archívu jej najnovšie pribudla odvážna fotografia, ktorá to dokonale potvrdzuje.

Stále stojí za hriech! Elizabeth Hurley patrí k ženám, ktorým by ich skutočný vek uhádol len málokto. Herečka totiž disponuje ukážkovou postavou a svojím zmyselným pohľadom by rozpálila nejedného chlapa. Ak nie úplne všetkých. Čertica z filmu Zmluva s diablom je totiž aj po rokoch rovnako sexi ako kedysi.

Herečkin šarm najnovšie dokonale zachytila aj fotografka Ellen von Unworth, ktorej práca je zväčša jemne eroticky ladená. Nečudo, že Elizabeth pózuje na jej najnovšom zábere s obrovským výstrihom odhaľujúcim vnady. Prítomnosť mužskej ruky v brunetkinom dekolte hriešnosť fotografie dokonale umocňuje.

Hurley sa však v zmyselnej póze predviedla nielen na prahu päťdesiatky, ale aj v minulosti. Tá istá fotografka ju v roku 1997 obliekla do nočnej košieľky a zvečnila v pomerne provokatívnom postoji – s rukou v rozkroku. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu