Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Známa blondínka sa prsí ostošesť: Aha, bielizeň mi netreba!

Paris Hilton sa svojimi vnadami rada chváli. Zobraziť galériu (5)
Paris Hilton sa svojimi vnadami rada chváli.

LOS ANGELES – Prsia v hlavnej úlohe! Časy, keď Paris Hilton (33) plnila stránky médií, sú už síce minulosťou, no kontroverzná blondínka dokáže ešte raz za čas spôsobiť rozruch. Najnovšie sa dedičke hotelového impéria darí pútať pozornosť dokonalými vnadami, ktoré nepotrebujú žiadnu oporu.

Paris Hilton sa dostala do povedomia verejnosti v roku 2003, keď sa krátko pred spustením vlastnej reality šou objavilo na internete jej domáce sexvideo. Mnohí blondínku obviňovali, že ho sama vypustila, no ona to rázne popierala. Rok nato vydala DVD s názvom 1 Night in Paris, za ktoré dokonca získala aj niečo ako pornooscara.

Nasledovalo obdobie plné bujarých večierkov, blondínka skúšala šťastie ako speváčka a samú seba dokonca označila za blond ikonu desaťročia. Paris sa podarilo vďaka škandalóznemu spôsobu života zarobiť milióny dolárov, no vyrobila si aj problémy so zákonom.

V posledných rokoch Paris akosi skrotla a pozornosť bulváru púta len sporadicky. Najnovšie sa špekuluje o tom, že si dala upraviť prsia. Potvrdzujú to zábery, ktoré pravidelne uverejňuje na sociálnej sieti. Jej vnady sú v porovnaní s minulosťou väčšie a vyzerajú naozaj dokonale.

Nadšení sú aj priaznivci kontroverznej blondínky, zvlášť muži. Tí oceňujú, že ich Paris občas poteší šteklivým záberom a pred kritikou si ju bránia. „Zaplatila za ne balík peňazí a má ich rada. Tak ju nechajte, nech ich ukazuje,” vyjadril sa jeden z nich. Treba uznať, že blondínka sa v porovnaní s niektorými inými hviezdami ešte celkom mierni. Na takú Miley Cyrus sa napríklad nechytá. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu