Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Misska neuniesla prehru: Neuveríte, čo vyviedla v priamom prenose!

Sheislane Hayalla výsledky súťaže krásy poriadne rozzúrili. Zobraziť galériu (5)
Sheislane Hayalla výsledky súťaže krásy poriadne rozzúrili.

MANAUS – Také vyvrcholenie večera nikto nečakal! Aktuálny ročník súťaže Miss Amazon 2015 bol natoľko zaujímavý, že sa o ňom hovorí už po celom svete. Postarala sa o to finalistka Sheislane Hayalla (23), ktorej po vyhlásení výsledkov praskli nervy a pred celým národom predviedla divadielko, aké sa len tak nevidí.

Nemohla sa na to pozerať! Pred pár dňami sa v Brazílii konala súťaž Miss Amazon 2015, v ktorej sa do finále dostali dve súťažiace – Carolina Toledo a Sheislane Hayalla. Počas vyhlasovania výsledkov sa dievčence držali za ruky a túžobne dúfali, že zaznie práve ich meno. Kráľovnou sa napokon stala prvá spomínaná, súperka sa musela uspokojiť len s titulom prvej vicemiss. Nasledovalo objatie a všetko nasvedčovalo tomu, že aj korunovácia prebehne bez akýchkoľvek komplikácií.

Sklamaná Sheislane sa ale postarala o poriadny rozruch. Na Carolinu totiž nečakane zaútočila, strhla jej korunku z hlavy a so zlosťou ju hodila na zem. Šokovanú dievčinu pri tom poriadne vyťahala za vlasy a adresovala jej zopár šťavnatých nadávok. Krátko na to sa otočila na opätku a odkráčala do zákulisia.

Víťazka sa k vzniknutému incidentu nevyjadrila, Hayalla ale dôvod svojho konania vysvetlila. Kráľovnú krásy obvinila z toho, že si titul kúpila. „Ona si to vôbec nezaslúži,” opakuje Sheislane prostredníctvom sociálnych sietí stále dookola. Čo si myslíte vy, ktorá Brazílčanka je podľa vás krajšia?

VIDEO: Sheislane Hayalla začína byť vďaka týmto záberom známejšia ako samotná víťazka súťaže Miss Amazon 2015.

Miss Amazonas 2015

Misska neuniesla prehru: Neuveríte,
Zobraziť galériu (5)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu