Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Krach hollywoodskeho manželstva: Po 19-rokoch je koniec!

Chris Rock Zobraziť galériu (12)
Chris Rock (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Americký komik, herec a režisér Chris Rock sa rozvádza s manželkou Malaak Compton-Rock.

"Po dlhom zvažovaní a 19 rokoch manželstva sme sa s Chrisom rozhodli ísť vlastnými cestami. Uvedomujem si, že ide o veľkú zmenu, no moje deti zostávajú stredobodom môjho života a ich blahobyt je pre mňa najvyššou prioritou. Z tohto dôvodu žiadam, aby ste rešpektovali právo našej rodiny na súkromie," uviedla vo vyhlásení Malaak, ktorá sa za 49-ročného komika vydala v novembri 1996 a má s ním dve dcéry - 12-ročnú Lolu Simone a 10-ročnú Zahru Savannah.

Správy o Rockovom rozchode s manželkou potvrdil aj jeho právnik Robert S. Cohen. "Chris Rock podal žiadosť o rozvod s manželkou Malaak. Je to osobná záležitosť a Chris žiada súkromie, aby mohli s Malaak prejsť týmto procesom a sústrediť sa na rodinu," vyhlásil Cohen. 

Chris Rock odštartoval kariéru v roku 1984 ako stand-up komik a o šesť rokov neskôr začal účinkovať v televíznom programe Saturday Night Live, kde vydržal tri roky. Je známy napríklad z filmov Smrtonosná zbraň 4 (1998), Dogma (1999), Za mrežami (2005), Moja žena a iné katastrofy (2007), Dospeláci (2010), Bláznivý pohreb (2010), 2 dni v New Yorku (2012), Ako porodiť a nezblázniť sa (2012) či Dospeláci 2 (2013). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu