Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najznámejší upír randí s kočkou: Mňam, do tohto tela by si chcel zahryznúť každý!

Robert Pattinson a FKA twigs Zobraziť galériu (5)
Robert Pattinson a FKA twigs

MIAMI – Výstavný kus! Britský herec Robert Pattinson (28) sa na nezáujem zo strany žien nemôže sťažovať. Jeho srdce však už nejaký ten mesiac patrí extravagantnej umelkyni FKA twigs (26). Dvojica si pred pár dňami užívala slniečko na pláži v Miami a pri pohľade na mladú speváčku bolo každému hneď jasné, na čo upíra z filmovej ságy Twilight ulovila.

Robert Pattinson sa preslávil najmä vďaka úlohe upíra Edwarda Cullena v romantickej ságe Twilight. Táto rola mu však priniesla nielen úspech vo svete filmu, ale aj prvenstvo v rebríčku najsexi mužov sveta. Na jeho vrchole sa dokonca ocitol viackrát a stal sa idolom pre ženy rôznych vekových kategórií.

V upírskej ságe stvárnila Pattinsonovu lásku Kristen Stewart, s ktorou tvoril umelec pár aj v súkromí. V roku 2013 sa však dvojica definitívne rozišla. Zhruba od septembra tohto roka je ale Pattinson znovu zamilovaný. Jeho vyvolenou je speváčka Tahliah Debrett Barnett, ktorá vystupuje pod umeleckým menom FKA twigs.

Dvojica je ešte stále čerstvo zaláskovaná, čo potvrdzujú zábery, ktoré sa fotografom podarilo uloviť na pláži v Miami. Herec a speváčka si užívali slnečné chvíle a od prejavov nežností ich neodradili ani zvedavé pohľady okoloidúcich. Je ale dosť pravdepodobné, že tentokrát pútala pozornosť nielen Robertova známa tvár. Pohľad na telo jeho frajerky odetej v miniatúrnych bikinách musel byť pre prítomných pánov priam hypnotizujúci. 

Robert Pattinson má doma v posteli výstavný kus.
Zobraziť galériu (5)
Robert Pattinson má doma v posteli výstavný kus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu