Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Trapas Eltona Johna baví celý svet: Budete ho, chudáčika, ľutovať!

Elton John sa chcel posadiť, no skončil na zemi. Zobraziť galériu (5)
Elton John sa chcel posadiť, no skončil na zemi.

LONDÝN – Je na smiech! Sir Elton John (67) rád baví ľudí svojou hudbou. Najnovšie ale vyčaril úsmev na tvári mnohých celkom nechcene. Počas charitatívneho tenisového turnaja, ktorý sa konal uplynulú nedeľu, totiž spevák pri sadaní si na stoličku skončil na zemi. Trapas zaznamenali prítomné kamery a toto video sa stalo internetovým hitom týchto dní. Pobaví aj vás?

Zahanbený! V nedeľu sa v Londýne konal charitatívny tenisový turnaj zameraný na podporu nadácie Eltona Johna v boji proti AIDS. Spevák bol preto neustále stredobodom pozornosti. Počas podujatia však zažil poriadne nepríjemné chvíle, keď si pred zrakmi prítomných vyrobil trapas.

Uznávaný spevák a hudobník totiž počas usádzania sa na stoličku stratil rovnováhu a skončil rovno na zemi. Rozcapenému Eltonovi ihneď priskočili na pomoc okolostojaci ľudia. Aj on sám sa však usiloval čo najskôr postaviť na nohy. Vzniknutá situácia bola umelcovi pochopiteľne nepríjemná. Aj napriek tomu však nestratil zmysel pre humor. Keď sa ho prítomná novinárka spýtala, či je v poriadku, s úsmevom poznamenal „I´m Still Standing,” (Stále stojím, pozn. red.), čím narážal na jednu zo svojich skladieb.

Šesťdesiatsedemročnému spevákovi sa našťastie nič nestalo. Teda presnejšie povedané, okrem hanby neutrpel žiadne zranenia. Počas pádu ho však snímala kamera a video z danej situácie sa razom stalo hitom internetu. 

VIDEO: Elton John si chcel sadnúť, no zosypal sa na zem. Jeho trapas teraz baví svet. 

Elton John

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu