Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ó, môj Bože! Nenalíčená a mrzutá Pheobe z Priateľov vyzerá hrozne

Lisa Kudrow alias Pheobe. Zobraziť galériu (8)
Lisa Kudrow alias Pheobe.

BEVERLY HILLS – Practe sa mi z cesty! Aj večne usmiata herečka Lisa Kudrow (51), ktorá v kultovom seriáli Priatelia stvárnila Pheobe, občas vstáva z postele zlou nohou. Dokazujú to fotografie zachytávajúce blondínku bez štipky mejkapu a so zamračenou tvárou. Chandlerova uškriekaná frajerka Janice by zrejme nebola jediná, kto by pri pohľade na ňu skríkol „Ó, môj Bože!“

Ukázala svoju prirodzenú tvár! Hoci sme v prípade hviezd zvyknutí zväčša na dokonalosť, aj jedinci z radov prominentov sú v súkromí len obyčajnými ľuďmi. A tak sa bežne stáva, že keď zhasnú kamery, bezchybné krásky sa menia na priemerné ženy, ktoré by v dave nijako nevytŕčali.

Najnovšie to potvrdila herečka Lisa Kudrow, známa z kultového seriálu Priatelia. Tá sa pred pár dňami vykašľala na šminky a medzi ľudí vyrazila úplne nenalíčená. S kruhmi pod očami a s unavenou tvárou tak vyzerala akosi strhane. Na nálade jej napokon nepridalo ani upršané počasie. Nuž, v ten deň by večne usmievavú Pheobe chcel stretnúť asi len málokto.

Dve tváre herečky Lisy Kudrow známej ako Pheobe z kultového seriálu Priatelia.
Zobraziť galériu (8)
Dve tváre herečky Lisy Kudrow známej ako Pheobe z kultového seriálu Priatelia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu