Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Krásna uchádzačka o titul Miss World: Je nezvestná!

María Jose Alvaradová
María Jose Alvaradová (Zdroj: SITA)

TEGUCIGALPA - Honduraská uchádzačka o titul Miss World María José Alvaradová je nezvestná. Pravdepodobne bola unesená a úrady stredoamerickej krajiny sa obávajú o jej život. Kráľovná krásy zmizla aj so sestrou po oslave narodenín sestrinho priateľa, ktorý patrí medzi podozrivých, informovala agentúra DPA.

Devätnásťročná Alvaradová bez stopy zmizla zhruba mesiac pred voľbou Miss World v Londýne. Vojenská polícia začala v pondelok pátraciu operáciu v oddelení Santa Barbara na západe Hondurasu, kde bola mladá žena naposledy videná, informoval denník El Heraldo. Zadržané boli zatiaľ štyri podozrivé osoby.
 
Miss Honduras a jej sestra Sofía zmizli už minulý štvrtok. María José Alvaradová mala túto stredu odcestovať do Londýna, kde sa mala zúčastniť vyraďovacích kôl súťaže krásy. Finále sa uskutoční 14. decembra.
 
"Dievča bolo naposledy videné, ako so sestrou v automobile bez poznávacej značky opúšťa večierok. Honduras je pritom známy extrémne vysokým počtom vrážd a oddelenie Santa Barbara ovládajú drogové gangy. Dúfame, že ju nájdeme živú," povedal hovorca vládnych bezpečnostných zložiek José Coello.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu