Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pohreb populárnej herečky a moderátorky: Dočká sa aj takejto pocty

Joan Rivers Zobraziť galériu (6)
Joan Rivers (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Na poslednej rozlúčke so zosnulou americkou moderátorkou, zabávačkou a herečkou Joan Rivers, ktorá sa uskutoční v nedeľu 7. septembra v newyorskom chráme Emanu-El, rozpestrú aj červený koberec. Ten neskôr pochovajú s telom zosnulej moderátorky.

Informoval o tom magazín Us Weekly odvolávajúc sa na nemenovaný zdroj. Ako uviedol zdroj, mať červený koberec na pohrebe bolo vždy želaním Rivers, ktorá pravidelne moderovala príchody hviezd na ceremoniály k udeľovaniu rôznych prestížnych

Rivers zomrela 4. septembra vo veku 81 rokov. Stalo sa tak týždeň po tom, ako sa televíznej hviezde zastavilo srdce a dýchanie počas operácie hlasiviek na klinike v newyorskej štvrti Yorkville, odkiaľ ju následne previezli do nemocnice Mount Sinai a uviedli do umelého spánku. Príčina úmrtia zatiaľ nie je známa. Úrady už začali preverovať, prečo došlo k zástave srdca a dýchania.

Joan Rivers, vlastným menom Joan Alexandra Molinsky, sa narodila 8. júna 1933 v New Yorku. V rokoch 1986 až 1987 sa podieľala na relácii The Late Show Starring Joan Rivers, neskôr moderovala The Joan Rivers Show (1989 - 1993), za ktorú získala v roku 1990 cenu Emmy. Objavila sa aj v snímkach ako Plavec (1968), Muppetovci dobývajú Manhattan (1984), Šesť vrážd stačí, mamička (1994), Goosed (1999) alebo Praktikantka (2000).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu