Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bývalá svetová jednotka má doma sexbombu: Bujné prsia jej vypadávajú z bikín!

Sexica Lilly Becker predviedla v bikinách úchvatnú postavičku. Zobraziť galériu (7)
Sexica Lilly Becker predviedla v bikinách úchvatnú postavičku. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Je mu čo závidieť! Hoci Boris Becker (46) nikdy nepatril k ospevovaným krásavcom, so železnou pravidelnosťou sa okolo neho krútili mimoriadne sexi dámy. Jednou z nich je zaručene aj jeho súčasná manželka Lilly (37), ktorá na pláži predvádza priam výstavné telo. Úsporné bikiny jej kypré vnady ledva udržia na uzde.

Pri rozdávaní sexepílu stála v prvom rade! Reč je o holandskej modelke Sharlely Kerssenberg, ktorá pred piatimi rokmi uzavrela manželstvo s tenisovým šampiónom Borisom Beckerom. Brunetka prezývaná Lilly pár mesiacov po svadbe priviedla na svet synčeka, no tehotenstvo sa na jej závideniahodných krivkách nijako nepodpísalo. Stačí sa pozrieť, ako zákonná polovička niekdajšej svetovej jednotky provokuje na španielskej pláži.

Aj keď sa Lilly ako každá manekýnka pýši štíhlymi nohami a plochým bruškom, v oblasti dekoltu k nej príroda skúpa veru nebola. Vrchný diel bikín totiž mal čo robiť, aby z neho okrúhle vnady doslova nevypadli. Niet sa čo čudovať, že za pani Becker sa otáčali všetky hlavy aj objektívy paparazzov. Blížiacu sa štyridsiatku by jej nikto netipoval ani omylom.

Boris síce vlastnú tenisovú kariéru už dávnejšie zavesil na klinec, no z kurtov sa zďaleka nestiahol. Ako absolútna špička totiž zúročil svoje skúsenosti v úlohe trénera a na vrchol dotiahol aj súčasného kráľa tenisových dvorcov – srbského hráča Novaka Djokoviča.

Ani Beckerova manželka už nie je nútená pretŕčať sa pred fotoaparátmi či na prehliadkových mólach. Nedávno však rozvírila hladinu šoubiznisu, keď sa zúčastnila celebritnej šou Let's Dance. A Borisova podpora nemohla chýbať. „Lilly bola dnes úžasná,“ napísal hrdo k spoločnej fotografii po jednom zo súťažných kôl.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu