Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalší fešák z Hollywoodu oslavuje u nás: Týmto gestom potešil tisíce Slovákov!

Josh Duhamel sa prostredníctvom Facebooku podelil o slovenskú vlajku. Jeho slová naznačujú, že u nás oslavuje s partiou priateľov. Zobraziť galériu (11)
Josh Duhamel sa prostredníctvom Facebooku podelil o slovenskú vlajku. Jeho slová naznačujú, že u nás oslavuje s partiou priateľov. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Ďalšie príjemné prekvapenie! Po tom, čo na Slovensku nedávno rozpútal hystériu Steven Seagal (62) či David Hasselhoff (62), k nám podľa všetkého dorazil už aj Josh Duhamel (41). Svetoznámy herec a manžel speváčky Fergie sa dokonca pokúsil o status v slovenčine a pripojil aj fotku našej vlajky. Žeby si sem prišiel vyhodiť z kopýtka?

Zrejme máme ďalšieho hosťa priamo z Hollywoodu! Presne to naznačuje status amerického herca Josha Duhamela, ktorý medzi slovenskými fanúšikmi rozpútal nadšené reakcie. Ako jeden z mála sexsymbolov svetového formátu sa totiž prostredníctvom Facebooku podelil o slovenskú vlajku vejúcu vo vetre. A aby toho nebolo málo, záber s bledomodrou oblohou v pozadí sprevádzajú aj pre našincov veľmi hrejivé slová.

„Šťastný Deň nezávislosti so svojimi priateľmi na slovenskom a ďakujem Google Translate!“ takouto lámavou slovenčinou sa Josh vďaka internetovému prekladaču prihovára na spomínanej sociálnej sieti. Keďže Deň nezávislosti za veľkou mlákou pripadá na 4. júl, je celkom možné, že známy Casanova usporiadal dodatočnú oslavu v kruhu kamarátov práve u nás. Jeho status už medzičasom lajkli takmer dve tisícky priaznivcov a neustále pribúdajú komentáre plné nadšenia.

Okrem Seagala a Hasselhoffa si v uplynulých týždňoch našu krajinu v srdci Európy vychutnával aj britský Princ Harry. Ten dorazil na svadbu v kaštieli, no médiá sa o jeho návšteve dozvedeli až po tom, čo odletel. Nie je však nijakým tajomstvom, že alkoholom počas svadobnej noci nijako nešetril. Žeby sa práve na Slovensku zahraniční prominenti cítili anonymne a absolútne slobodne?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu