Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zo Gérarda Depardieua sa stáva pravý Rus: Aha, čo chce urobiť!

Gérard Depardieu Zobraziť galériu (6)
Gérard Depardieu (Zdroj: SITA)

MOSKVA - Francúzsky herec Gérard Depardieu, ktorý je od minulého roka najslávnejšou ruskou prisťahovanou celebritou, chce vo svojej novej vlasti otvoriť pálenicu, ktorá by vyrábala bio-vodku. Informovala o tom agentúra AFP.

Šesťdesiatpäťročný Depardieu je znalec vína a sám vlastní niekoľko viníc. "Viem, že viac ľudí radšej pije víno ​​ako silné destiláty, ale vodka je pitie na večierky," vyhlásil herec. "Toto bude moja prvá výprava do sveta silného alkoholu, tak dúfam, že to bude fungovať," dodal. Nové plány zverejnil len dva týždne po tom, čo oznámil, že by chcel v Moskve otvoriť novú reštauráciu nazvanú jednoducho "Gérard".

Zatiaľ je však Depardieu známejší svojim ochutnávaním silných liehovín ako skúsenosťami s ich výrobou. Premiéru svojho posledného filmu Welcome to New York, v ktorom hrá bývalého šéfa Medzinárodného menového fondu (MMF) Dominiqua Straussa-Kahna, minulý mesiac na filmovom festivale v Edinburghu premeškal, pretože ochutnával whisky a "vzal útokom Haggis" na škótskom ostrove Syke.

Depardieu prijal ruské občianstvo v roku 2013 po tom, čo opustil Francúzsko na protest proti plánu prezidenta Françoisa Hollanda zaviesť pre osoby v najvyššej príjmovej kategórii daň vo výške 75 percent.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu