Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Kelly Osbourne na mol: Váľala sa po chodníku a ukazovala nohavičky!

Kelly Osbourne sa váľa po zemi pred reštauráciou Zobraziť galériu (8)
Kelly Osbourne sa váľa po zemi pred reštauráciou (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Poriadne to prehnala! Dcéra Ozzyho Osbournea Kelly (29) zrejme v Londýne strávila príjemný večer v spoločnosti svojho nového priateľa a veľkého množstva alkoholu. Pri odchode z reštaurácie sa neudržala na nohách a pred hanbou ju nezachránil ani jej fešák, ktorý sa zvalil na ňu. Obaja spadli ako vrecia zemiakov!

Ukázať nohavičky v sukni do polovice lýtok, to je umenie! Kelly Osbourne je však rebelka, ako sa patrí a dokázala bez väčších problémov zvládnuť aj takúto náročnú úlohu. Krv anglickej dámy v sebe ale celkom nezaprela a prostredníctvom Twitteru sa snažila celú situáciu zachrániť.

,,Práve ma zhodili paparazzi, chápem, že musia zarábať, ale toto je priveľa!“, mohli si prečítať ľudia na jej profile. Či naozaj v jej páde mali prsty ziskuchtiví fotografi alebo priveľa alkoholu či iného životabudiča, je otázne. Paparazzi však tvrdia, že do nej rozhodne nestrkali a je pravda, že na fotografiách veľmi triezvo nevyzerá.

Kelly trávila v Londýne niekoľko dní a nechýbala ani na šou kapely svojho otca Black Sabbath v Hyde Parku. Návštevu rodiska jej spríjemňoval priateľ Ricki Hall, smútok za snúbencom Matthewom Mosshartom, s ktorým sa rozišli v januári po dva a pol roku, sa teda zjavne skončil. Model známy svojimi tetovaniami a úctyhodnou bradou je s fialovovlasou celebritkou zrejme len pár dní, na Instagram však už stihli dať svoju fotografiu pri bozku – a nie len tak obyčajnom. Obaja pri ňom pred objektívom vyplazujú jazyky. Sexy výstrelok alebo nevkus prvej triedy? Rozhodnite sa sami...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu