Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Justin Bieber sa vykrúca: Čo povedal na obvinenia z pokusu o krádež?!

Justin Bieber
Justin Bieber (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Kanadský spevák Justin Bieber poprel obvinenie z pokusu o krádež, ktoré naňho podala v utorok neznáma žena. Dvadsaťročný interpret prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter oznámil, že ide o klebety.

"Je ťažké brániť každú chvíľu seba a svoje súkromie. A potom sa dozvedieť klebety. Pravda vás oslobodí," napísal spevák, ktorý tiež vyzval svojich fanúšikov, aby neverili klebetám o ňom. "Ostanem mužom, akým ma vychovala mama. Mám vás rád ľudia a pokúsim sa byť dobrý, aj keď život nie je fér. Neverte klebetám," uviedol Bieber.

Obvinenie z pokusu o krádež podala na Biebera neznáma žena po tom, čo sa údajne pokúsil ukradnúť jej mobilný telefón, pretože si myslel, že ho ním odfotografovala. Incident sa mal stať v parku v štvrti Sherman Oaks v Los Angeles v pondelok večer miestneho času. Vyšetrovanie potvrdila polícia v Los Angeles, interpreta však doteraz nezatkla. 

Obvinenie pritom nie je prvým, ktorému Bieber čelí. V súčasnosti čaká na súdne pojednávanie za šoférovanie pod vplyvom alkoholu a drog, navyše bez platného vodičského preukazu a tiež za nelegálne preteky v obytnej zóne v Miami. 

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Debutoval v roku 2009 EP nahrávkou My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) či kompilácia Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú skladby ako napríklad Baby a Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, päť Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. Najnovšie o ňom vychádza kniha Justin Bieber Prísne tajné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu