Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nepoučiteľný Justin Bieber má na krku ďalšie obvinenie: Prečo chcel okradnúť fanúšičku?!

Justin Bieber Zobraziť galériu (7)
Justin Bieber (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Kanadského speváka Justina Biebera vyšetrujú za údajný pokus o krádež. Informáciu médiám potvrdil hovorca policajného zboru v Los Angeles.

Hoci detaily incidentu neprezradil, podľa portálu TMZ.com obvinenie na interpreta podala neznáma žena, ktorá tvrdí, že Bieber sa pokúsil ukradnúť jej mobilný telefón, pretože si myslel, že ho ním odfotografovala. Incident sa mal stať v parku v štvrti Sherman Oaks v Los Angeles v pondelok neskoro večer miestneho času, kde mal spevák siahnuť do fanúšičkinej kabelky a vybrať jej mobil. 

Obvinenie pritom nie je prvým, ktorému Bieber čelí. Dvadsaťročný interpret v súčasnosti čaká na súdne pojednávanie za šoférovanie pod vplyvom alkoholu a drog, navyše bez platného vodičského preukazu a tiež za nelegálne preteky v obytnej zóne v Miami.

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Debutoval v roku 2009 EP nahrávkou My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) či kompilácia Journals (2013).

Spevák, ktorého hitmi sú skladby ako napríklad Baby a Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, päť Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. Najnovšie o ňom vychádza kniha Justin Bieber Prísne tajné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu