Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Vychudnutá dcéra Whitney Houston v bikinách: Ups, kam jej zmizli prsia?

Schudnutá Bobbi Kristina Brown v bikinách stratila aj poslednú štipku ženských tvarov. Zobraziť galériu (10)
Schudnutá Bobbi Kristina Brown v bikinách stratila aj poslednú štipku ženských tvarov. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Zhodila až priveľa! Hoci Bobbi Kristina Brown (21) nikdy žiadne problémy s váhou nemala, uplynulé týždne zasvätila prísnym diétam. S výsledkom svojho chudnutia sa pochválila na webe, no veľké ovácie nezožala. Jej vyziabnuté telo v bikinách totiž pripomína nevyvinutú tínedžerku – po ženských bokoch či prsiach ani stopy.

Podľahla kultu anorexie? Bobbi Kristina Brown naposledy zapĺňala bulvárne plátky, keď sa zasnúbila a následne zosobášila s Nickom Gordonom. Whitney Houston mladíka síce nikdy neadoptovala, no od dvanástich rokov ho spolu s dcérou vychovávala ako vlastného. O príbuzenskom vzťahu teda nemôže byť ani reči, ale súčasní manželia vyrastali prakticky ako súrodenci. A keďže bublina okolo ich vzťahu už pomaličky spľasla, čokoládová dvadsiatka prišla s niečím novým. Vyhladovala sa a chudú líniu vystavila na Twitteri.

Bobbi Kristina si zapózovala pri bazéne v dvojdielnych plavkách trojuholníkového strihu. Vrchný diel je už na prvý pohľad priveľký a v podstate nedrží žiadny objem. Jedinej ratolesti zosnulej speváčky totiž hrudník úplne spľasol. Aby toho nebolo málo, Bobbi okrem svojich tenkých nôh pridala aj bonus v podobe zadku a vystrčeného prostredníka.

Dcéra Whitney Houston sa síce domnievala, že si za svoje hladovanie vyslúži obdiv, no dočkala sa pravého opaku. A ako na negatívne reakcie zareagovala? „Som dieťa svojej matky! Už ste niekedy počuli o rýchlom metabolizme? Dopekla, to je neuveriteľné, ako vás svet súdi pre všetko a pre nič!“ rozhorčovala sa v jednom zo svojich príspevkov. Najdôležitejším tak pre ňu zostáva fakt, že pre vlastného manžela je stelesnením dokonalosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu