Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hviezda zo seriálu Glee sa zasnúbila: Romantika na Havaji s peknou tanečníčkou!

Harry Shum Jr. a Shelby Rabara Zobraziť galériu (6)
Harry Shum Jr. a Shelby Rabara (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Americký tanečník, herec, choreograf a spevák Harry Shum Jr., známy predovšetkým ako Mike Chang zo seriálu Glee (2009), sa zasnúbil s priateľkou, tanečnicou a herečkou Shelby Rabara.

Pre magazín Us Weekly to potvrdil hercov hovorca. Pár sa údajne zasnúbil už počas októbrovej dovolenky na Havaji. Nemenovaný zdroj z okolia páru tiež prezradil, že dvojica sa vo februári presťahovala do spoločného domu v Los Angeles.

Harry Shum, Jr. sa narodil 28. apríla 1982 na Kostarike. Zahral si vo viacerých filmoch ako Tanec s vášňou: Rozbaľ to! (2008), Let´s Dance 2: Street Dance (2008), Tanečná horúčka: Povstanie (2010), Let's Dance 3D (2010), Tanečná horúčka: Tajomstvo Ra (2011) či White Frog (2012). Najviac ho však preslávila úloha v spomínanom seriáli Glee, kde však jeho účinkovanie skončilo po štvrtej sérii. Shelby Rabara sa taktiež predstavila v seriáli Glee, kde v niekoľkých epizódach v rokoch 2009 a 2010 stvárnila Shoshandru. Menšiu hereckú úlohu si vyskúšala napríklad vo filme Znovu 17 (2009). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu