Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obávaný porotcovský kat zmäkol ako jarný sneh: Prvé intímne FOTO!

Prísny kat Simon Cowell je nateraz minulosťou - rozcítený zverejnil prvé fotky synčeka Erica. Zobraziť galériu (11)
Prísny kat Simon Cowell je nateraz minulosťou - rozcítený zverejnil prvé fotky synčeka Erica. (Zdroj: Twitter)

NEW YORK – Rozcítilo ho maličké stvorenie! Hudobný mogul Simon Cowell (54) je v brandži známy predovšetkým ako nekompromisný kritik a veľký milovník žien bez hlbších záväzkov. O to viac širokú verejnosť prekvapila informácia, že sa ako päťdesiatnik po prvý raz stane otcom. Jeho synček je však už pár dní na svete a z hrdého otecka sa stal krotký baránok, veď posúďte sami.

Expresná premena z noci do rána! Simon Cowell má na konte viacero úspešných projektov hľadajúcich talenty, na ktorých sa podieľa nielen ako producent, ale tiež mimoriadne prísny porotca. V piatok mu však súčasná milenka Lauren Silverman priviedla na svet takmer trojkilového chlapčeka, ktorý boháčovi obrátil život o 180 stupňov. Stačí sa pozrieť na prvé čiernobiele zábery jeho rodiny. Vyžaruje z nich nielen obrovská neha, ale tiež vďačnosť a pokora.

„Nikdy by som neveril, koľko veľa lásky a hrdosti budem cítiť,“ napísal dojatý Simon k fotke, na ktorej si s privretými očami túli na hrudi maličkého Erica. Svoj účet na Twitteri však obohatil aj o novorodeniatko so svojou dlaňou: „Už môžete vidieť, aký je Eric prekrásny.“ Do tretice myslel aj na partnerku, s ktorou býva pod jednou strechou a podelil sa o harmonické trio: „Mama, otec a Eric. Už má dva dni.“

Aj keď Cowell celý doterajší život tvrdil, že po potomkoch vonkoncom netúži, s narodením synčeka sa uňho akoby vyvinula otcovská horúčka. Každý jeho nový príspevok sa totiž týka práve malého uzlíka šťastia a radosti. Ostáva len dúfať, že mu nadšenie vydrží a svojmu dieťaťu bude vždy nablízku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu