Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Z obdarenej speváčky módna katastrofa: Čo si to, preboha, navliekla?

Katy Perry prekvapila šatami, ktoré zanechávali dojem, akoby boli ušité zo závesu. Zobraziť galériu (16)
Katy Perry prekvapila šatami, ktoré zanechávali dojem, akoby boli ušité zo závesu. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – To snáď nemyslí vážne! Hoci Katy Perry (29) vie, ako vystaviť na obdiv svoje závideniahodné krivky, aj ona občas podľahne nevábnemu experimentu. Uplynulú noc totiž stavila na cudnosť a zahalila sa od krku nadol neforemnými kusmi látky. Módna pohroma tak razom bola na svete.

Kam sa podel jej zmysel pre eleganciu a štýl? Aj keď má Katy Perry pri výbere outfitov na červený koberec väčšinou šťastnú ruku, počas pondelkovej noci zasvätenej kapele Beatles príliš neoslnila. Pri pohľade na kreáciu, s ktorou tmavovláska vyrazila na pódium, sa totiž chytali za hlavu všetci módni kritici aj štylisti. Speváčku zrejme zmohla nostalgia, no v kvetinovej kombinácii sklamala na celej čiare. Pripomínala totiž svätuškárku navlečenú v závese po babičke.

Katy zvolila na prvý pohľad príjemný odtieň krémovej farby, no výsledný efekt celkom pokazila potlač tmavočervených ruží. Aby toho nebolo málo, z tejto látky neboli ušité len dlhé šaty, ale aj plášť so zapínaním okolo krku, ktorý kompletne zahaľoval krásnu postavu hudobnej hviezdy. Decentnú atmosféru kláštora sa speváčke síce navodiť nepodarilo, to týmto prešľapom mala o stránky v bulvárnych médiách dnes postarané.

Šarmantná Katy sa momentálne pripravuje na veľkolepé turné, ktoré začala plánovať do najmenších detailov. „Každý týždeň sa zídeme pri mojom kuchynskom stole a ideme na to. Čo budeme hrať, ako budeme vyzerať, ako budeme lietať po aréne,“ nadchýnala sa americká kráska počas Grammy v jednom z rozhovorov. Ostáva len dúfať, že na kostýmoch popracuje s celkom iným „odborníkom“, s akým konzultovala včerajší outfit.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu