Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Škandál: Hulvát Justin Bieber žobroní o lásku - fotkou prirodzenia v erekcii!

Mobilná komunikácia, ktorou si chcel hulvát Justin Bieber získať lásku Seleny Gomez - okrem vulgarizmov ju lákal aj fotkami prirodzenia v stave pripravenosti. Zobraziť galériu (19)
Mobilná komunikácia, ktorou si chcel hulvát Justin Bieber získať lásku Seleny Gomez - okrem vulgarizmov ju lákal aj fotkami prirodzenia v stave pripravenosti. (Zdroj: Radar Online)

LOS ANGELES - Klesol až na samé dno! O tom, že masová popularita už od detských čias celebritám neprospieva, svedčia ponižujúce výstupy mnohých mladých hviezd. Jednou z nich je aj Justin Bieber (19), ktorý sa najnovšie predviedol ako grobian bez štipky súdnosti. Na verejnosť totiž prenikla jeho pikantná konverzácia so Selenou Gomez (21), v ktorej ju prosíkal o ďalšiu šancu. Presvedčiť ju chcel až dvomi fotkami nahého údu "v akcii".

Drogy mu definitívne udreli na mozog! K takému záveru prišla speváčka a herečka Selena Gomez, ktorá pred niekoľkými týždňami opäť začala randiť so staronovým milencom Justinom Bieberom. Tínedžerský idol sa však nevie vpratať do kože a servítku si pred ústa rozhodne nekladie. Server Radar Online ako dôkaz získal jeho mobilnú komunikáciou s krásnou brunetkou počas poriadne ostrej hádky. Lámač dievčenských sŕdc sa v nej znížil na úroveň, nad ktorou zostáva rozum stáť.

Justin: No tak zlato, milujem ťa.

Selena: Tie kraviny ti už nezoženiem. Bola som k tebe úprimná a dala som ti druhú šancu. Všetci moji priatelia mali pravdu, si magor.

Justin: Si všetko, čo teraz potrebujem. Viem, že s tebou dokážem všetko urobiť správne.

Selena: Si drogovo závislý. Potrebuješ pomoc.

Justin: No tak. Nehovor mi, že ti toto nechýba.

Za touto konverzáciou nasledovala fotka obnaženého rozkroku „v pozore“, ktorý si Bieber pridŕžal ľavou rukou. Na obscénny záber mu ale expriateľka odpísala, aby s tým prestal a vyhľadal odborníkov na odvykacej kúre. To Justina rozzúrilo natoľko, že po ďalšej fotke nahých genitálií chrlil jeden vulgarizmus za druhým.

„Po*eb sa! Ja potrebujem vyrásť? Ha, OK! Uži si svoj život bezo mňa, ku*va! Nas*r si! Si slávna len vďaka mne. Ty to vieš, ja to viem, všetci to vedia,“ nešetril urážkami pravdepodobne sfetovaný spevák.

Obrázky komunikácie, ktoré zverejnil spomínaný portál, pochádzajú od priateľa, ktorému ich poslal Selenin nevlastný otec Brian Teefey. Bieberov tím sa k celej záležitosti vyjadriť odmietol, no hovorcovia krásnej hudobnej hviezdy všetko popreli. Internetom momentálne kolujú fámy, že predmetné fotky penisu sú na predaj.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu