Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Selena Gomez je po dlhej dobe opäť šťastná

Selena Gomez s nevlastnou sestrou Grace Zobraziť galériu (7)
Selena Gomez s nevlastnou sestrou Grace (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Selena Gomez je vraj šťastná ako už dávno nebola. O radosť sa podelila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu s jej šesťmesačnou nevlastnou sestrou Gracie, ku ktorej napísala: "Som najšťastnejšia za poslednú dobu."

Dvadsaťjedenročnej speváčke pomohlo ku šťastiu aj zrušenie záverečnej časti svetového turné k albumu Star Dance (2013), v rámci ktorej mala v januári a februári koncertovať v Ázii a Austrálii. Svoje rozhodnutie zdôvodnila tým, že potrebuje viac času sama pre seba.

"Moji fanúšikovia sú pre mňa veľmi dôležití a nikdy by som ich nechcela sklamať. Ale uvedomila som si, rovnako ako ľudia, ktorí sú mi najbližšie, že po toľkých rokoch, keď bola pre mňa práca prvoradá, potrebujem nejaký čas sama pre seba, aby som bola tým najlepším človekom, akým môžem byť," uviedla vo vyhlásení.

Selena Gomez je známa najmä zo seriálu Wizards of Waverly Place (2007 - 2012). Zahrala si aj v snímkach Ramona (2010), Monte Carlo (2011), Muppets (2011), Spring Breakers (2012) a svoj hlas prepožičala animovaným postavičkám vo filmoch Horton (2008), Arthur a Maltazardova pomsta (2009), Arthur a súboj dvoch svetov (2010), či Hotel Transylvánia (2012). So svojou skupinou The Scene vydala štúdiové albumy Kiss & Tell (2009), A Year Without Rain (2010) a When The Sun Goes Down (2011). Medzi jej najznámejšie piesne patria skladby ako Round & Round, A Year Without Rain alebo Love You Like A Love Song. Spomínaný album Star Dance, ktorý je jej debutovou sólovkou, vydala v júli. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu