Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herečka Amy Adams zatiaľ nechystá svadbu

Amy Adams Zobraziť galériu (7)
Amy Adams (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Amy Adams sa vraj zatiaľ nehrnie do svadby. "Nie som tehotná a v blízkom čase sa nebudem vydávať," vyjadrila sa pre januárové číslo magazínu Vanity Fair. Tridsaťdeväťročná hviezda pritom tvorí už viac ako jedenásť rokov pár s hercom a umelcom Darrenom Le Gallom. Dvojica sa zasnúbila v roku 2008 a má spolu trojročnú dcéru Avianu.

"Viem, že je úplne schopný a milujúci a nádherný a už len svojou prirodzenou existenciou mi dáva niečo, v čo by som nikdy ani nedúfala, že by som mohla dostať," pochválila Adams svojho snúbenca.

Dvojica sa vraj chce zosobášiť, zatiaľ im to však časovo nevychádza. "Obaja máme špecifickú predstavu o tom, že chceme mať obrad na jar alebo na jeseň, v niektorom z týchto mesiacov, no v tom čase som stále veľmi pracovne zaneprázdnená. Chcem niečo v rodinnom kruhu a neformálne," povedala herečka v júli pre časopis Allure.

Adams sa najbližšie objaví vo filme Špinavý trik, ktorý by sa mal dostať do slovenských kín 23. januára. V snímke režiséra Davida O. Russella si zahrala po boku Christiana Balea, Bradleyho Coopera alebo Jennifer Lawrence. Pre film zo 70. rokov musela vraj herečka poriadne schudnúť a tiež byť opálená.

Pri nakrúcaní drámy totiž od nej vyžadovali, aby sa obliekala do kratučkých kostýmov bez podprsenky, čo má vraj vyjadrovať postoj, že sa žena nestará o to, čo sa s deje s jej prsiami. "Je úžasné, čo dokáže spraviť opálenie. Keďže prirodzene nemám tmavšiu farbu pokožky, bolo pre mňa zábavné takto hrať," povedala pre Vanity Fair.

Amy Adams má na konte už štyri nominácie na Oscara, a to za snímky Junebug (2005), Pochybnosti (2008), Fighter (2010) a The Master (2012). Za všetky spomenuté okrem Junebug si vyslúžila tiež nominácie na Zlatý glóbus, ktorý mala šancu získať aj za film Začarovaní (2007).

Známa je aj zo snímok Chyť ma, ak to dokážeš (2002), Súkromná vojna pána Wilsona (2007), Noc v múzeu 2 (2009), Julie & Julia (2009), Priestupný rok (2010), Na ceste (2012), Muž z ocele (2013) či Ona (2013). Informácie pochádzajú z webstránky www.usmagazine.com a archívu agentúry SITA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu