Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Amy Winehouse sa obracia v hrobe: Unikli jej nahé fotky... A sú na predaj!

Amy Winehouse Zobraziť galériu (10)
Amy Winehouse

LOS ANGELES – Na poslednom odpočinku stále nemá pokoj! Hoci od tragickej smrti Amy Winehouse (†27) uplynuli už viac než dva roky, rozruch okolo nej neutícha. Naposledy rozvíril hladinu šoubiznisu škandál, aký nikto nečakal. Do redakcie amerického portálu dorazili speváčkine fotky s ponukou na predaj. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby na nich svojrázna hviezda nebola zdrogovaná a celkom obnažená.

Príživníctvo až za hrob! Aj tak by sa dalo opísať gesto neznámeho zdroja, ktoré tento týždeň šokovalo redakciu portálu Radar Online. Tvorcovia webu zameraného na život osobností šoubiznisu si totiž v jednom z mailov otvorili naozaj nevšednú ponuku. Figurovali v nej fotky zosnulej Amy Winehouse, ktorá na nich pózuje s odhalenými intímnymi partiami. Najsmutnejšie na celej kauze je, že speváčka o záberoch pravdepodobne ani netušila. Vytvorené boli totiž za okolností, kedy kontroverzná tmavovláska podliehala silnému účinku drog.

Podľa informácií spomínaného webu sa Amy nahá váľa na posteli a dokonca sa túli k manželovi menom Blake Fielder-Civil. Kompromitujúce fotky údajne vznikli krátko po tom, čo paparazzi zachytili hudobníčku, ako sa o piatej ráno tacká z londýnskeho baru s bielym práškom okolo nosa.

Dodávateľ kontroverzných snímok sa s drogovo závislým párom dobre poznal. „Stretol som Amy, ako aj Blakea, pri viacerých príležitostiach počas obdobia, ktoré som strávil v Londýne pred niekoľkými rokmi,“ prezradil v rozhovore pre Radar Online. Vzápätí vysvetlil, ako k foteniu vlastne došlo: „Nafetoval som sa s ňou a mali sme dlhú bizarnú debatu o Kate Moss, mimozemšťanoch a magoroch. Debatu, ktorá viedla k tomu, že som ju odfotil. Bola zdrogovaná kokaínom a marihuanou, volala ma MacDonald a pózovala na vyzývavých fotkách. Tie zatiaľ neboli publikované a nikto o ich existencii nevedel.“ To, či sa nájde kupca, ktorý by bol ochotný zaplatiť tučnú sumu za ponižujúci materiál, je zrejme len otázkou času. Spomínaná webstránka ho z etických dôvod nezverejnila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu