Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Upír Robert Pattinson prezradil, ktorými hviezdnymi kolegyňami bol posadnutý

Robert Pattinson Zobraziť galériu (11)
Robert Pattinson (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britský herec Robert Pattinson mal ako tínedžer v izbe vylepené plagáty Kate Moss. "Bol som posadnutý, bolo to až trochu smiešne. Mal som aj plagát Lindy Blair z Exorcistu (1973). Čiže mojimi voľbami boli posadnuté dievča a Kate Moss," prezradil 27-ročný herec v rozhovore pre arabské vydanie časopisu Harper's Bazaar.

Zároveň sa zdá, že sa Pattinsonov záujem o modelky premenil na vášeň pre módu. Herec by sa totiž vraj rád stal haute couture návrhárom. "Chcem sa dostať do módneho priemyslu. Rád kreslím couture šaty. Proste som s tým začal a odrazu som mal skicár plný šiat. Páči sa mi na tom to umenie, je to ako dizajnovanie kostýmov. Rád navrhujem šaty a skutočne by som to chcel robiť. Zároveň by to však mohlo byť mimoriadne trápne," vysvetlil. 

Robert Pattinson na seba upozornil ako Cedric Diggory vo filme Harry Potter a Ohnivá čaša (2005). Skutočne sa však preslávil až o tri roky neskôr, keď stvárnil upíra Edwarda Cullena v prvej zo série snímok ságy Twilight. Po boku Kristen Stewart si zahral aj v ostatných štyroch častiach, pričom posledná z nich s názvom Twilight sága: Úsvit - 2. časť mala premiéru v slovenských kinách vlani v novembri. Diváci ho môžu poznať aj z romantickej drámy Nezabudni na mňa (2010), na ktorej spolupracoval aj ako výkonný producent, či filmov Voda pre slony (2011), Miláčik (2012) alebo Cosmopolis (2012). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu